ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Επί τάπητος η μεταγραφική ενίσχυση: Tι συμφώνησαν Καρυπίδης-Αναστόπουλος…

Οι πρώτες συζητήσεις για την μεταγραφική ενίσχυση των “κιτρινόμαυρων”, ενόψει Ιανουαρίου έχουν ήδη γίνει.

Θοδωρής Καρυπίδης και Νίκος Αναστόπουλος, έχουν ήδη ετοιμάσει ένα προσχέδιο αναφορικά με το πως θα κινηθούν στην μεταγραφική περίοδο του χειμώνα.

Δεν αποκλείεται ο Άρης να κινηθεί για την απόκτηση 2-3 παικτών, έναν για κάθε γραμμή, προκειμένου να συμπληρωθούν και τα κενά που υπάρχουν μέχρι στιγμής στο “κιτρινόμαυρο” ρόστερ.

Συγκεκριμένα, η αναζήτηση θα περιοριστεί στην εύρεση ενός στόπερ, ενός ανασταλτικού μέσου κι ενός μεσοεπιθετικού που θα έχει την ευχέρεια να αγωνίζεται σε περισσότερες από μία θέσεις από τη μεσαία γραμμή και μπροστά.

Παράλληλα, θα αποφευχθούν τα μεγάλα οικονομικά “ανοίγματα”, καθώς και οι περιπτώσεις που θα εμπεριέχουν υψηλό ρίσκο. Έμφαση θα δοθεί στην εγχώρια αγορά, σε παίκτες που θα είναι έτοιμοι αγωνιστικά, έχοντας κατά βάση στο προηγούμενο 6μηνο, επίσημα λεπτά συμμετοχής στα πόδια τους.

Οι συζητήσεις ανάμεσα στους δύο άνδρες θα γίνουν ακόμα πιο έντονες και συχνές το επόμενο διάστημα, ακριβώς μετά το σημαντικό ματς των “κιτρινόμαυρων” με τα Τρίκαλα για το πρωτάθλημα, την ερχόμενη Κυριακή στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

To Top