Επαγγελματίας ποδοσφαιριστής αποσύρθηκε στα 22 του και έγινε μοναχός

Ο Σουηδός ποδοσφαιριστής, Κέβιν Λίντιν, αποσύρθηκε από τον επαγγελματικό αθλητισμό στα 21 του χρόνια και ταξίδεψε στην Ταϊλάνδη για να γίνει μοναχός Βουδιστής.

Ο Κέβιν Λίντιν είναι ακόμα μια ιστορία ενός νεαρού ποδοσφαιριστή, ο οποίος άρχισε την καριέρα του με μεγάλα όνειρα, τα οποία τελείωσαν από μικρή ηλικία. Ο Σουηδός ήταν «8αρι», με την ευχέρεια να αγωνίζεται τόσο στο «6» όσο και στο «10». Στα 18 του χρόνια εντάχθηκε στις ακαδημίες της Μπολόνια και αγωνίστηκε στις μικρότερες κατηγορίας της Ιταλίας, με τις Πανιέσε και Πίζα, με την οποία μάλιστα πανηγύρισε το πρωτάθλημα της Serie C και την άνοδο στη Serie B, το 2019.

Ο νεαρός χαφ ταλαιπωρήθηκε από σοβαρούς τραυματισμούς και αναγκάστηκε να κόψει το ποδόσφαιρο το 2021, σε ηλικία 22 ετών, σε μια απόφαση που άλλαξε όλη τη ζωή του. Ο Σουηδός ταξίδεψε στο Ντουμπάι, άρχισε διαλογισμό και γιόγκα και έγινε Bουδιστής μοναχός.

O νεαρός πρώην ποδοσφαιριστής συμβουλεύει τους σχεδόν 11.000 ακολούθους του στο Instagram να μην εντυπωσιάζονται από τα χρήματα, τα πτυχία και τους τίτλους και αντ ‘αυτού να κάνουν διαλογισμό και να ελέγχουν τη σωματική τους υγεία.

To Top