Επαγγελματική νίκη για τη Λίβερπουλ με το 50ο γκολ του Σαλάχ στη Πρέμιερ Λιγκ

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ σημείωσε το 50ό του γκολ στην Premier League και η λαβωμένη Λίβερπουλ πέτυχε μία σούπερ επαγγελματική νίκη στην έδρα της πολύ σκληρής Χάντερσφιλντ (0-1).

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Τα παιχνίδια των εθνικών ομάδων τις άφησαν πολλές πληγές, αλλά δεν την λύγισαν. Τι κι αν οι Κεϊτά και Μανέ έμειναν σπίτι κλινήρεις; Τι κι αν ο ταλαιπωρημένο Φιρμίνο δεν ξεκίνησε; Τι κι αν Φαν Ντάικ και Σαλάχ αγωνίστηκαν με ενοχλήσεις;

Η φετινή Λίβερπουλ έχει μάθει να ξεπερνάει όλες τις δυσκολίες, να μην ψάχνει δικαιολογίες. Η εμφάνιση στην έδρα της Χάντερσφιλντ, αλλά τηρουμένων των αναλογιών το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα.

Το 50ό γκολ του Μοχάμεντ Σαλάχ στην Premier League (24’, 0-1) ήταν αρκετό στην ομάδα του Κλοπ για να αποδράσει με το διπλό σε ένα πολύ… ύποπτο ματς και να παραμείνει στην κορυφή αγκαλιά με την Μάντσεστερ Σίτι.

Είναι αλήθεια πως η φάση του γκολ ήταν η μοναδική ευκαιρία on target για τους κόκκινους. Αντιθέτως, οι γηπεδούχοι ήταν πιο ζωηροί, είχαν ένα καλό σουτ του Χογκ (32’) και ένα ορθώς ακυρωθέν γκολ του Πρίτσαρντ (43’), ενώ στην προηγούμενη φάση, μάλλον δικαίως φωνάζουν για πέναλτι σε χέρι του Μίλνερ εντός περιοχής.

Η Λίβερπουλ ήταν φανερό ότι ήθελε να παίξει με το ρολόι και με εξαίρεση μία καλή στιγμή με τον Σαλάχ (64’) δεν είχε να επιδείξει και πολλά πράγματα δημιουργικά.

Μάλιστα αυτή τη φορά είχε και την τύχη ως σύμμαχο, με τον Στιβ Μουνιέ να χάνει κλασική ευκαιρία οκτώ λεπτά πριν το τέλος, με το πολύτιμο 0-1 να μένει ως το τελευταίο σφύριγμα σε ένα διαδικαστικό βράδυ για την Λίβερπουλ που πέρασε αλώβητη από μία πολύ δύσκολη έδρα, σε ένα παιχνίδι πολύ ειδικών συνθηκών.

v>

To Top