Επανάληψη της επιτυχίας στο Σύστημα

Ημέρα διεθνών φιλικών η σημερινή με τις περισσότερες Εθνικές ομάδες να δίνουν αγώνες προετοιμασίας ενόψει των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014 που θα γίνει στη Βραζιλία.

Το βάρος και σήμερα πέφτει στο «Σύστημα» και μετά τη χθεσινή μεγάλη επιτυχία και τα 111€ κέρδος πάμε για δεύτερη σερί μέρα με υψηλούς στόχους. Η Εθνική μας υποδέχεται στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης» την Ελβετία, με τον Φερνάντο Σάντος να συνεχίζει τις δοκιμές και ο σημερινός αγώνας είναι η πρόβα τζενεράλε ενόψει του μεγάλο παιχνιδιού με την Βοσνία, που θα κρίνει την πρωτιά στον όμιλο. Εκτός απο το Ελλάδα – Βοσνία σήμερα έχουμε αρκετά ντέρμπι με τους αγώνες Αγγλία – Βραζιλία, Γαλλία – Γερμανία και Ολλανδία – Ιταλία να τραβούν πάνω τους το ενδιαφέρον του φίλαθλου κοινού. Σήμερα όμως το «μενού» έχει και Κόπα Άφρικα, ενώ για το Μπάσκετ υπάρχει εμβόλιμη αγωνιστική στην Α1 Ανδρών.

Πάμε στις προτάσεις και αρχίζουμε με τις «Μπόμπες» όπου βρίσκουμε το Χ2 της Ουρουγουάης απέναντι στην Παγκόσμια Πρωταθλήτρια, Ισπανία σε απόδοση 2.39. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στην Ντόχα του Κατάρ και από τους τυπικά γηπεδούχους θα απουσιάσουν οι τραυματίες Κασίγιας, Τσάβι και Τσάμπι Αλόνσο. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι πρέπει να πάρουν τα… πάνω τους καθώς έχουν μείνει πίσω στη μάχη για ένα εισιτήριο που οδηγεί στα γήπεδα της Βραζιλίας και σήμερα αγωνίζονται «κομπλέ» και έχουν την ευκαιρία να αποδείξουν πως «ξύπνησαν». Μεγάλη δύναμη της «Σελέστε» η επίθεσή της, που σήμερα θα βγάζει… φωτιές με την τριπλέτα Σουάρες – Φορλάν – Καβάνι.

Στην κατηγορία «Σύστημα» έχουμε επιλέξει σήμερα 6 αγώνες σε σύστημα 3-5-6 (27 στήλες x 3€) και συνολικό ποντάρισμα 81€. Αναλυτικά τα σημεία:

Αλβανία – Γεωργία 2 DNB (2.60)

Ισραήλ – Φινλανδία 1 (2.05)

Αγγλία – Βραζιλία Over 2.5 (2.00)

Ολλανδία – Ιταλία Over 2.5 (2.05)

Ιρλανδία – Πολωνία 2 DNB (1.98)

Ουαλία – Αυστρία 1 DNB (1.94)

Στο Μπάσκετ ο tipster μας έχει επιλέξει τρεις αγώνες απο την Α1 και το γερμανικό Κύπελλο, με το +1 του Άρη μέσα στον Ηλυσιακό σε απόδοση 1.85 και το -2 Όλντενμπουργκ επί της Άρτλαντ σε απόδοση 1.92 να ξεχωρίζουν. Επίσης στηρίζουμε και τον ΑΓΟΡ που υποδέχεται τον Παναθηναϊκό και επιλέγουμε το +10 σε απόδοση 1.91.

Επισκεφτείτε το Betarades.com και διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων του κουπονιού. Δείτε αναλυτικά το Στοίχημα της ημέρας σε, Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και Tennis.

To Top