Επανάσταση στο Κύπελλο Ισπανίας: δημόσιος διαγωνισμός για την έδρα του τελικού του Κυπέλλου!

Για να σταματήσει η… μουρμούρα σχετικά με το γήπεδο που φιλοξενεί τον τελικό του Κυπέλλου, η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Ισπανίας φέρεται έτοιμη να κάνει… επανάσταση!

Παίζουν η Μπαρτσελόνα με την Σεβίλλη στον τελικό του Copa del Rey; Να γίνει ο τελικός στη Μαδρίτη. Ναι, αλλά η Ρεάλ Μαδρίτης δεν συναινεί στο να δώσει το «Σαντιάγο Μπερναμπέου«, άρα να παίξουν στο «Wanda Metropolitano».

Και γιατί να γίνει στη Μαδρίτη το παιχνίδι και όχι στο Μπιλμπάο; Ή στην Κορούνια; Σχεδόν κάθε χρόνια υπάρχει η ίδια γκρίνια (και) στην Ισπανία σχετικά με το γήπεδο που θα φιλοξενήσει τον τελικού του Κυπέλλου.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της καταλανικής εφημερίδας «Sport», η Π.Ο. της χώρας είναι έτοιμη να βάλει τέλος σε παρόμοιες καταστάσεις και να προκηρύσσει διαγωνισμό ζητώντας από τους συλλόγους να δηλώσουν συμμετοχή για να αναλάβουν να διοργανώσουν τον τελικό.

Αυτός που θα κάνει την καλύτερη προσφορά, που θα πληροί όλες τις προϋποθέσεις που θα τεθούν από την διοργανώτρια αρχή, θα αναλαμβάνει τον τελικό!

Αφού θα λαμβάνονται οι προσφορές, θα βγαίνει η απόφαση για την έδρα του τελικού. Αυτό θα συμβαίνει στην αρχή κάθε σεζόν, καθώς μέχρι τώρα το γήπεδο αποφασιζόταν αφού έβγαινε το ζευγάρι του τελικού.

To Top