ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Επανέρχεται στο “κάδρο” η περίπτωση Καλί για τον Άρη! Ολα τα δεδομένα για τον Γάλλο στόπερ…

Όποια κι αν είναι η κατάληξη των διαπραγματεύσεων με την πλευρά του Ούγκο Σόουζα, στον Άρη, δείχνουν διατεθειμένοι να προχωρήσουν σε ενίσχυση της άμυνάς τους, με την απόκτηση ενός ακόμα στόπερ.

Παρότι ισχύουν τα δεδομένα που σας αναλύσαμε χθες (πατήστε εδώ)  οι “κιτρινόμαυροι” δεν παύουν να κοιτούν προς αυτή τη μεριά, καθώς ο Δημήτρης Σπανός γνωρίζει, πως με τρία στόπερ, πολύ δύσκολα θα βγει η χρονιά.

Αυτός είναι και ο λόγος που στο προσκήνιο επανέρχεται η περίπτωση του Σιρίλ Καλί, για τον οποίο το PRESSARIS είχε αναλύσει σε παλαιότερα ρεπορτάζ, από τις 18 Ιουλίου, τα δεδομένα για να υπογράψει στους “κιτρινόμαυρους”.

Οι ιθύνοντες του Άρη διατηρούν stand by τον Γάλλο αμυντικό, o οποίος σύμφωνα με τον εκπρόσωπό του έχει μία πολύ καλή πρόταση από ομάδα της Σούπερ Λίγκας, την οποία εξετάζει σοβαρά τις τελευταίες μέρες.

Ο ίδιος, όμως, ο ποδοσφαιριστής θέλει να αγωνιστεί πολύ στον Άρη, παρότι αγωνίζεται στη Φούτμπολ Λιγκ, τονίζοντας στον εκπρόσωπό του να εξαντλήσει πρώτα όλα τα περιθώρια με τους “κιτρινόμαυρους” κι έπειτα να προχωρήσει τις συζητήσεις με άλλη ομάδα.

To Top