ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Επανέρχεται στο προσκήνιο ο Σανικίτζε, όλα ανοικτά και για Ντραγκίσεβιτς – Ζούμπτσιτς!

Δεν έχουν καταλήξει ακόμα οι άνθρωποι του Άρη ποιον παίκτη θέλουν να αποκτήσουν στην θέση του βασικού πάουερ φόργουορντ και ενδεχομένως στην διάρκεια της σημερινής μέρας να συμβεί αυτό.

Από χθες υπάρχει η πληροφορία – και την μετέδωσε το PRESSARIS – ότι δεν είναι στο τραπέζι μόνο οι περιπτώσεις των Τάντιγια Νταγκίσεβιτς και Τόμισλαβ Ζούμπτσιτς. Προκύπτει από το ρεπορτάζ ότι επανήλθε στο προσκήνιο η περίπτωση του Βίκτορ Σανικίτζε, παρότι το κασέ του είναι εκτός των οικονομικών δυνατοτήτων της ομάδας την δεδομένη στιγμή. Ενδεχομένως να γίνει επισήμως πρόταση στον Γεωργιανό φόργουορντ τις επόμενες ώρες, ώστε να εξαντληθούν όλα τα περιθώρια για να αποκτηθεί.

Την δεδομένη στιγμή όλα είναι ρευστά, όμως το μόνο βέβαιο είναι ότι ο Άρης θα προσθέσει στο ρόστερ του παίκτη με μεγάλη ποιότητα. Ακόμα και ο Ζούμπτσιτς, ο οποίος δεν έχει την εμπειρία και τις παραστάσεις των άλλων δύο, είναι παίκτης που έχει χαρακτηριστικά τα οποία ταιριάζουν στην φιλοσοφία της ομάδας (μακρινό σουτ, παίζει και “4” και “5”).

Υπάρχουν… ανατροπές στις σκέψεις των ανθρώπων του Άρη με μοναδικό γνώμονα το πώς θα γίνει ακόμα καλύτερη η ομάδα, περισσότερο πλήρης ενόψει των αυξημένων φετινών απαιτήσεων εντός παρκέ. Η λογική λέει ότι μέσα στις επόμενες 48-72 ώρες θα προκύψει οριστική εξέλιξη, αλλά σε περίοδο μεταγραφών η λογική διαφοροποιείται εύκολα.

To Top