ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Επανέρχεται του Τόνσο για τον Άρη…

Ένα από τα ονόματα που υπήρξαν από την αρχή του καλοκαιριού στη λίστα του Άρη, αλλά η υπόθεσή τους δεν προχώρησε, ήταν του Μάρτιν Τόνσο, ο οποίος αποχώρησε από τον Αστέρα Τρίπολης και παρά τις προτάσεις που είχε στα χέρια του, παραμένει ακόμα δίχως ομάδα.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός απασχόλησε τον Άρη, όμως οι «κιτρινόμαυροι» δεν προχώρησαν παραπέρα το ενδιαφέρον τους, από τη στιγμή που η πλευρά του παίκτη, ενημέρωσε για τις προτάσεις από την Τουρκία (Ρίζεσπορ κ.α.). Οι ιθύνοντες του Άρη, δεν επέμειναν στην περίπτωση του Αργεντινού, κάτι που φέρεται να κάνουν τώρα όμως, καθώς πληροφορίες αναφέρουν πως από τη στιγμή που δεν έχει βρει ομάδα, θα επιχειρήσουν εκ νέου επαφή για να διερευνήσουν τις προθέσεις του.

Η περίπτωσή του είναι αξιόλογη, καθώς συνδυάζει δύο στοιχεία. Προέρχεται από την Λατινοαμερικάνικη σχολή, ενώ είναι και πολύ καλός γνώστης του ελληνικού πρωταθλήματος, καθώς έχει αγωνιστεί σε Ατρόμητο και Αστέρα Τρίπολης, με γεμάτες σεζόν τα τελευταία δύο χρόνια.

To Top