ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Επανήλθε σε κανονικούς ρυθμούς ο Κωνσταντινίδης

Την τελευταία τους προπόνηση πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές του Άρη, καθώς εν συνεχεία τους δόθηκε άδεια από τον Νίκο Αναστόπουλο για τις ημέρες των εορτών, με τον έμπειρο προπονητή ν΄ ανανεώνει το ραντεβού του μαζί τους για την ερχόμενη Τρίτη.

Όπως ενημέρωσε το ποδοσφαιρικό τμήμα των «κίτρινων»:

«Το απόγευμα της Τρίτης του Πάσχα (03/05) οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ θα επανέλθουν στις προπονήσεις στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου ενόψει της αναμέτρησης της μεθεπόμενης Κυριακής με τη Δόξα Δράμας (08/05, 17:00) στο Κλεάνθης Βικελίδης (το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο), στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής (1ος όμιλος).

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει καταρτιστεί από την τεχνική ηγεσία του ΑΡΗ για τη Μεγάλη Εβδομάδα, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας προπονήθηκαν τόσο το απόγευμα της Μ. Δευτέρας όσο και σήμερα το πρωί στο «Δασυγένειο» και από αύριο, Μ. Τετάρτη, θα βρίσκονται σε εξαήμερο ρεπό για το Πάσχα.

Σε ό,τι αφορά τα νέα από το «μέτωπο» των τραυματιών, ο Βασίλης Κωνσταντινίδης έχει επανέλθει στο κανονικό προπονητικό πρόγραμμα, ενώ στον αντίποδα οι Κώστας Καζναφέρης (ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο) και Στέφανος Ντόγος (ενοχλήσεις στους κοιλιακούς) συνεχίζουν το ατομικό πρόγραμμα αποθεραπείας (την ερχόμενη Τρίτη, με την επιστροφή της ομάδας μας στις προπονήσεις, θα γίνει επανεκτίμηση της κατάστασής τους από το ιατρικό επιτελείο του ΑΡΗ)».

To Top