ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Επανίδρυση ΣΑΦΑΘ: “Στήριξη της Αρειανάρας μέχρι τέλους” (photo)

Οπαδοί του Άρη στην Αθήνα, επανιδρύουν τον ΣΑΦΑΘ (Σύνδεσμος Αθηναίων Φίλων ΑΡΗ Θεσσαλονίκης)!

Διαβάστε την ανακοίνωσή τους:

Μετά από τρεις δεκαετίες αδιάλειπτης παρουσίας στο οπαδικό κίνημα της ΑΡΕΙΑΝΑΡΑΣ στην Αθήνα, συμμετέχοντας διαχρονικά στην ίδρυση και τις δραστηριότητες όλων των συνδέσμων, από εποχής ΣΑΦΑΘ και Super 3 Athens μέχρι τα πιο πρόσφατα χρόνια του θρυλικού ΣΦ ΑΡΗ Αθηνών και του Aris Athens Club, κάνουμε στροφή επιστρέφοντας στις ρίζες μας με την επανίδρυση του ΣΑΦΑΘ.

Οδηγός μας αρχές και αξίες δεκαετιών, οι αμέτρητες παρουσίες σε όλα τα γήπεδα Ελλάδας και Ευρώπης και οι μάχες του πρόσφατου και μη παρελθόντος για τη διαφύλαξη των συμφερόντων του τεράστιου ΑΡΗ σε γήπεδα, δρόμους και γραφεία μεγαλοσχημόνων.

Πολλοί μας ξέρετε ήδη, έχετε βρεθεί δίπλα μας στα πέταλα που έπαιξε ο ΑΡΗΣ και είμαστε σίγουροι ότι θα βρεθείτε κοντά μας και τώρα. Για όσους δε μας γνωρίζουν θα μιλήσει το μέλλον. Η ανιδιοτελής και αστείρευτη αγάπη για τον σύλλογο είναι δεδομένη και τα άτομα, παλιά και νέα, μπαρουτοκαπνισμένα.

Το μεγαλύτερο όπλο του συλλόγου ήταν πάντα ο μαχητικός ΛΑΟΣ μας. Εμπνευσμένοι από αυτό επιλέγουμε για έμβλημά μας την μαχητική μορφή που βρίσκεται στη λαβή του σπαθιού του Θεού του Πολέμου.
Σύνδεσμος Αθηναίων Φίλων ΑΡΗ Θεσσαλονίκης – ΣΑΦΑΘ 1914-1984-2020

ΥΓ. Στήριξη της ΑΡΕΙΑΝΑΡΑΣ μέχρι τέλους

ΥΓ1. Ευχαριστούμε τον αδελφό για τα γραφιστικά και γενικότερα την πολύτιμη βοήθειά του

ΥΓ2. ΜΟΝΟ ΑΡΗΣ, πάνω απ’ όλα ο ΑΡΗΣ

 

Αδέλφια συνΑρειανοί,

Μετά από τρεις δεκαετίες αδιάλειπτης παρουσίας στο οπαδικό κίνημα της ΑΡΕΙΑΝΑΡΑΣ στην Αθήνα,…

Δημοσιεύτηκε από ΣΑΦΑΘ 1984 στις Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2020

To Top