Επαναλειτουργεί ανανεωμένο το Aris Legend Store από 1η Σεπτεμβρίου

Η ΚΑΕ Άρης ενημέρωσε πως επαναλειτουργεί την μπουτίκ στο Αλεξάνδρειο, το Aris Legend Store από την 1η Σεπτεμβρίου, εντελώς ανανεωμένο και με μια καινοτομία: Το παπούτσι με το σήμα του Άρη!

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της ΚΑΕ “από την 1η Σεπτεμβρίου θα επαναλειτουργήσει το ανανεωμένο ARIS LEGEND STORE, στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο.

Πριν από λίγο καιρό η ΚΑΕ ΑΡΗΣ επανέκτησε την εκμετάλλευση του σήματος και πλέον, με την επαναλειτουργία της μπουτίκ, τα σχετικά έσοδα θα πηγαίνουν αποκλειστικά στο ταμείο της ομάδας.

Οι ετοιμασίες για το ανανεωμένο ARIS LEGEND STORE κορυφώνονται και μερικά από τα πρώτα νέα προϊόντα του, από την εταιρία Macron με την οποία πλέον συνεργάζεται η ομάδα, θα είναι η επετειακή φανέλα των 100 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου, αλλά και τα μακό φανελάκια για το τουρνουά «Nick Galis Cup», το οποίο θα λάβει χώρα στις 20-21 Σεπτεμβρίου στο «Nick Galis Hall».

Η μπουτίκ της ΚΑΕ Άρης θα έχει πολλά νέα προϊόντα. Μεταξύ των και μία καινοτομία: Το παπούτσι του Άρη! Από το ARIS LEGEND STORE θα πωλούνται παπούτσια με το σήμα της ομάδας. Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν προσεχώς”.

 

To Top