Επανεκκίνηση της Λέσχης με τις “συναντήσεις της Δευτέρας”

Με ανακοίνωσή της η Κοινωνία Μελών Άρη επιβεβαιώνει κι επίσημα τις πληροφορίες για την επαναφορά των συναντήσεων που γίνονταν στο παρελθόν κάθε Δευτέρα στο Aris Sports Cafe. Η πρώτη φορά της… επανεκκίνησης είναι η επόμενη Δευτέρα 17 Ιουνίου.

Η ανακοίνωση:

“Η Κοινωνία Μελών Άρη στα πλαίσια της επανεκκίνησης του θεσμού και κατόπιν δέσμευσής της, προσκαλεί την Δευτέρα 17 Ιουνίου και ώρα 20:00, στο ARIS Sports Café  τα μέλη της, τακτοποιημένα και μη, προκειμένου να ενημερωθούν ή να τοποθετηθούν καθώς και να καταθέσουν τυχόν προτάσεις τους σχετικά με τη λειτουργία της Κ.Μ.Α. και τις εξελίξεις στην αγαπημένη μας ομάδα.

Παρόντες θα είναι το Διοικητικό Συμβούλιο της Κοινωνίας Μελών Άρη καθώς και η εξελεγκτική επιτροπή”.

Όπως θυμούνται οι φίλαθλοι του Άρη στο ξεκίνημά της, πριν μερικά χρόνια, η Λέσχη Φίλων Άρη είχε καθιερώσει κάθε Δευτέρα να βρίσκεται στο Aris Sports Cafe μαζί με τον κόσμο, να μιλάει μαζί του, να απαντάει σε ερωτήσεις, απορίες, να δέχεται απόψεις, νέες ιδέες ή προτάσεις. Με τον καιρό, η διαδικασία αυτή ατόνισε και στο τέλος σταμάτησε. Να που τώρα έφτασε η στιγμή της επαναφοράς της πρωτοβουλίας αυτής…

To Top