ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Επαφές για παίκτες από Αναστόπουλο, αλλά αναμονή και κλειστά χαρτιά

Η ρευστότητα που υπάρχει στα διοικητικά δεν αφήνει περιθώρια για χαλάρωση και στο αγωνιστικό τμήμα του Άρη, με δεδομένο ότι ο προγραμματισμός της νέας περιόδου είναι αναγκαίος, με τους ποδοσφαιριστές και τον Νίκο Αναστόπουλο να αναμένουν στο ακουστικό τους. 

Όλοι περιμένουν περιμένουν να πληροφορηθούν τις εξελίξεις της «επόμενης μέρας» στα διοικητικά, προκειμένου στη συνέχεια να δρομολογηθούν οι αποφάσεις του Νίκου Αναστόπουλου, αναφορικά με τον κορμό της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Βάσει προγραμματισμού, το δεύτερο, θα γίνει μετά από ένα μήνα (20-25 Ιουνίου), με τον «Αναστό» να ξεκαθαρίζει για μία ακόμα φορά στους παίκτες του πως, όποια απόφαση κι αν έχει πάρει, για τους ποδοσφαιριστές που θα μείνουν και αυτούς που θα φύγουν, θα την μεταφέρει στον καθένα ξεχωριστά ο ίδιος.

Σε κάθε περίπτωση κρατάει κλειστά τα χαρτιά του, ως προς τις επιλογές που έχει κάνει και θα τα ανοίξει μόνο όταν το αποφασίσει αυτός. Κάτι ανάλογο ισχύει και για τον μεταγραφικό σχεδιασμό.

 Είναι γεγονός ότι σε καθημερινή βάση έχει επαφές με μάνατζερ και ποδοσφαιριστές που γνωρίζει ότι ταιριάζουν στην φιλοσοφία του Αρη που σκέφτεται να χτίσει. Όλα όμως παγώνουν λόγω της διοικητικής αναμονής.

To Top