Επαφές Καρυπίδη για το οικονομικό, καθορίζει το μπάτζετ, νέα συνάντηση με Χαριστέα-Ένινγκ

Καθορίζει το μπάτζετ ο Καρυπίδης, στα χέρια του τα δυο πλάνα Χαριστέα-Ένινγκ. Ο Θόδωρος Καρυπίδης είναι αυτήν την στιγμή ο ρυθμιστής των επόμενων ενεργειών στον Άρη, σχετικά με το αγωνιστικό κομμάτι.

Την περασμένη Παρασκευή πραγματοποιήθηκε εφ’ όλης της ύλης, πολύωρη σύσκεψη ανάμεσα στον Θόδωρο Καρυπίδη, Άγγελο Χαριστέα, Μίχαελ Ένινγκ, με φόντο την επόμενη μέρα του Άρη.

Σε αυτήν την συνάντηση το τεχνικό τιμ ανέλυσε στον Καρυπίδη τα δυο πλάνα-προτάσεις που έχουν έτοιμα για την επόμενη σεζόν! Είτε έχει ο Άρης απαλλαγεί από την θηλιά του ban, είτε αναγκαστεί να ξεκινήσει την νέα σεζόν με το ban.

Όπως έγινε γνωστό από την Αλκμήνης παρουσιάστηκαν δυο ολοκληρωμένες προτάσεις από τον Χαριστέα και τον Ένινγκ και το θέμα περνάει πλέον στις οριστικές αποφάσεις του Καρυπίδη.

Από την βδομάδα που ξεκινάει θα γίνει και νέα συνάντηση, με απόλυτο ρυθμιστή τον Καρυπίδη, μια και είναι αυτός που θα καθορίσει και το μπάτζετ της νέας σεζόν, λαμβάνοντας υπόψη όλα τα δεδομένα και πως θα διαμορφωθούν οι συνθήκες στο ποδόσφαιρο, αλλά και την οικονομία το επόμενο διάστημα.

Όπως τονίζεται αυτήν την βδομάδα ο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού Άρη θα έχει σημαντικές επαφές οικονομικής φύσεως, που θα καθορίσουν το μπάτζετ, θέλοντας να γνωρίζει πώς θα διαμορφωθεί το οικονομικό πλαίσιο.

To Top