ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Επαφές στην Αθήνα για χορηγίες, εγγυητική και παίκτες από την ΚΑΕ Άρης

Σειρά επαφών στην Αθήνα έχουν αυτή την περίοδο οι ιθύνοντες του μπασκετικού Άρη. Συγκεκριμένα στην πρωτεύουσα έχουν μεταβεί ο πρόεδρος του ΑΣ και μέλος της ΚΑΕ, Λευτέρης Αρβανίτης, όπως και το μέλος του ΔΣ της ΚΑΕ, Δημήτρης Οικονόμου.

H ατζέντα και των δύο είναι γεμάτη, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις στο θέμα των μετοχών με μια ακόμη επαφή με τον Δημήτρη Γουλιέλμο.

Οι βασικοί πυλώνες της παρουσίας στην Αθήνα:

1. Επαφές για χορηγίες, καθώς τα έσοδα της νέας χρόνιας αναμένονται μειωμένα, εφόσον δεν θα υπάρξουν φίλαθλοι στις εξέδρες. Αναζητούνται τρόποι για να καλυφθεί αυτή η πολύ σημαντική “τρύπα” που δημιουργείται από την απουσία του κόσμου.

2. Κατ΄ιδίαν επαφές για την εγγυητική των 60.000 ευρώ, ώστε να μην καταπέσει για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες. Αρκετοί πιστωτές αναμένεται να κινηθούν για κάτι τέτοιο, κάτι που θέλει να αποφύγει να συμβεί ξανά ο Άρης.

3. Συζητήσεις με μάνατζερ παικτών, τόσο για προηγούμενα χρέη, όσο και για ενδεχόμενη νέα συνεργασία. Παράλληλα, στην Αθήνα συναντήθηκε με παίκτες αλλά και μάνατζερ και ο Σάββας Καμπερίδης. Αυτό που θέλει ο προπονητής του Άρη, είναι να κρατήσει “ζεστούς” κάποιους από τους στόχους του, προκειμένου να μην χαθεί κάποιος παίκτης εύκολα, όπως έγινε με τον Μιχάλη Λούντζη, που κατέληξε στον Προμηθέα. Όλα φυσικά θα ξεκαθαρίσουν μετά την μεταβίβαση των μετοχών της ΚΑΕ, ωστόσο, θέλει να έχει μία καλή επικοινωνία μαζί τους.

 

To Top