ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Επαφή από… απόσταση Ερασιτέχνη-Καρυπίδη, συμφωνία για συνάντηση άμεσα

Λύση στα προβλήματά του θέλει να βρει ο ΑΣ Άρης. Στο χθεσινό διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη, πάρθηκαν ορισμένες αποφάσεις, αναφορικά με τον τρόπο που θα πορευτεί από εδώ και στο εξής, προκειμένου να επιστρέψει η ηρεμία στα ενδότερα του συλλόγου.

Αρχικά, έγινε γνωστό,πως υπήρξε επικοινωνία με τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ Άρης, Θοδωρή Καρυπίδη με τον οποίο συμφωνήθηκε να κλειστεί ένα ραντεβού για την επόμενη εβδομάδα, μόλις ο ίδιος ολοκληρώσει κάποιες προσωπικές επαγγελματικές του υποχρεώσεις και βρεθεί και πάλι στη Θεσσαλονίκη.

Όπως μεταφέρθηκε, από την πλευρά του 37χρονου επιχειρηματία, υπάρχει η διάθεση να βρεθεί μία λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο ΑΣ, γι αυτό και θακάτσει στα ίδιο τραπέζι με τους ιθύνοντες του συλλόγου, ώστε να βάλει κάτω τα θέματα που υπάρχουν.

Παράλληλα, απομακρύνεται οριστικά το ενδεχόμενο σύγκλησης έκτακτης Γενικής Συνέλευσης, ενώ ιδιαίτερη προσοχή θα δίνεται από εδώ και στο εξής στις δημόσιες τοποθετήσεις των μελών του Α.Σ., καθώς υπήρξαν πρόσφατα δηλώσεις που δημιούργησαν θέματα, αναφορικά με την ηρεμία εντός των τειχών του συλλόγου.

To Top