Επαφή Αρβανίτη – Χατζηβρέττα σε καλό κλίμα! Ραντεβού εντός της βδομάδας!

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Νίκο Χατζηβρέττα που επέστρεψε χθες από τη Γαλλία είχε σήμερα ο Λευτέρης Αρβανίτης. Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης θα μιλήσει και τη Δευτέρα με τον 35χρονο παίκτη προκειμένου να προγραμματιστεί συνάντηση των δυο πλευρών μέσα στην επόμενη βδομάδα.

Οι δυο άνδρες τα είπαν σε καλό κλίμα και συμφώνησαν να μιλήσουν τετ α τετ για το θέμα των οφειλών που υπάρχουν απέναντι στον πρώην αρχηγό των κίτρινων για την διετία που αγωνίστηκε στην ομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες αυτό που ενδιαφέρει πρωτίστως τον Χατζηβρέττα είναι να δοθούν εγγυήσεις από την πλευρά της διοίκησης για τα χρήματα που θα συμφωνηθεί να εισπράξει μέσω του διακανονισμού, ο οποίος πιθανόν να επιτευχθεί. Ο χρόνος αποπληρωμής περνά σε δεύτερη μοίρα. Ο Θεσσαλονικιός παίκτης είναι διατεθειμένος να δεχθεί σημαντικό «κούρεμα» των οφειλομένων αλλά θα πρέπει η ΚΑΕ Άρης να του εγγυηθεί το υπόλοιπο ποσό.

Λεπτομέρειες ωστόσο θα συζητηθούν στο ραντεβού που θα είναι ιδιαίτερο κρίσιμο καθώς είναι μια υπόθεση που έχει εξελιχθεί σε «αγκάθι» και ενδεχόμενη θετική έκβαση θα απαλλάξει από ένα σημαντικό βάρος τη νέα διοίκηση.

 

To Top