ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Επαφή με Καλογεράκη για… επιστροφή

Το προηγούμενο καλοκαίρι αποτέλεσε παρελθόν, πριν ακόμα φορέσει την φανέλα του Άρη σε επίσημο παιχνίδι.

Ο λόγος για τον Μανώλη Καλογεράκη με τον οποίο υπήρξε επαφή από τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη τις τελευταίες μέρες, προκειμένου να διαπιστώσει ο 58χρονος τεχνικός, αν ο Χανιώτης τερματοφύλακας είναι θετικός για επιστροφή στο “Κλεάνθης Βικελίδης” του οποίου κάτοικος ήταν για κάτι περισσότερο από.. ένα μήνα.

Ο 23χρονος τερματοφύλακας, είχε αποκτηθεί από τον Άρη ως ελεύθερος το προηγούμενο καλοκαίρι, όμως από τη μία η αβεβαιότητα αναφορικά με την κατηγορία που θα αγωνιζόντουσαν οι “κιτρινόμαυροι”, όσο και η έλευση του… Λάμπρου Σκόρδα για λίγες μέρες στο διοικητικό τιμόνι του συλλόγου, οδήγησαν τον νεαρό τερματοφύλακα στην απόφαση να αποχαιρετήσει για λογαριασμό του Πανιωνίου.

Πρόλαβε, ωστόσο, να φορέσει τη φανέλα του Άρη στο φιλικό με την Γιαβόρ Ματίς. Έκτοτε, δεν κατέγραψε καμία επίσημη συμμετοχή με την φανέλα του Πανιωνίου στη Σούπερ Λιγκ, μένοντας ελεύθερος στις αρχές Ιουλίου.

Οι σχέσεις του με τον Δημήτρη Καλαίτζίδη ήταν και παραμένουν εξαιρετικές. Ο Άρης ψάχνει οπωσδήποτε τερματοφύλακα και ο 23χρονος είναι ψηλά στη λίστα του Δημήτρη Καλαϊτζίδη, όπως τον διαβεβαίωσε και ο ίδιος.

To Top