Επεισόδια, διακοπή και… οπλοστάσιο στο ματς Δόξας Καινουρίου και Άρη Αιτωλικού (video)

Σοβαρά επεισόδια έγιναν στο Αγρίνιο κατά τη διάρκεια του αγώνα μπαράζ της Α’ κατηγορίας ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας μεταξύ Δόξας Καινουρίου και Άρη Αιτωλικού, ο οποίος διακόπηκε όταν παίκτης δέχθηκε ομπρέλα στο κεφάλι. Σύλληψη οπαδού που κουβαλούσε τσάντα-οπλοστάσιο.

Η Αστυνομία έχει στην κατοχή της τα στοιχεία του 48χρονου άνδρα που κατηγορείται για την επίθεση στον παίκτη του Άρη Αιτωλικού και τον αναζητεί. Παράλληλα, όπως ενημέρωσε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγρινίου, συνελήφθη και ένας 20χρονος ο οποίος βρισκόταν στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου και κουβαλούσε σακίδιο που περιείχε εκρηκτικούς μηχανισμούς και κροτίδες.

Όσον αφορά στη διακοπή του ματς, έγινε κατά τη διάρκεια των καθυστερήσεων όταν ο διαιτητής Δημήτρης Στυλιάρας αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο με το σκορ στο 2-2 που θα έδινε στη Δόξα την παραμονή στην κατηγορία. Μετά τον τραυματισμό του ποδοσφαιριστή Μπούσγου, φίλαθλοι του Άρη μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα ο ρέφερι να διακόψει οριστικά των αγώνα.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Αστυνομίας για τα επεισόδια:

«Συνελήφθη, χθες (14-4-2015) το απόγευμα, στο Καινούριο Αγρινίου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ένας 20χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για αθλητική βία, παράνομη κατοχή εκρηκτικών υλών και κροτίδων.

Ειδικότερα, χθες το απόγευμα, στο Καινούριο, κατά τη διάρκεια, του ποδοσφαιρικού αγώνα για τον υποβιβασμό ομάδας (play out), μεταξύ των ομάδων ΠΑΟ ΔΟΞΑ Καινουρίου – Άρης Αιτωλικού της Α΄ κατηγορίας E.Π.Σ.Α. , ο 20χρονος έριξε ένα σακίδιο πλάτης, από τον εξωτερικό χώρο του γηπέδου προς το εσωτερικό, σε μερίδα οπαδών, το οποίο κατασχέθηκε από αστυνομικούς.

Κατά τον έλεγχο του σακιδίου, οι αστυνομικοί βρήκαν στο εσωτερικό του και κατέσχεσαν:
•  5 αυτοσχέδιους εμπρηστικούς – εκρηκτικούς μηχανισμούς,
• 11  κροτίδες,
• μονωτική ταινία
• (1) κομμάτι ύφασμα

Σε ότι αφορά τον 48χρονο, επιτέθηκε λίγο πριν τη λήξη του αγώνα σε 29χρονο ποδοσφαιριστή και του προξένησε σωματικές βλάβες με μια ομπρέλα στο κεφάλι.
Από την προανάκριση που ενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του 48χρονου και αναζητείται προκειμένου να συλληφθεί.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου».

Δείτε το βίντεο με τα επεισόδια εντός γηπέδου…

Πηγή: sdna.gr

To Top