Επεισόδια και διακοπή στο Περιστέρι-ΑΕΚ: Έφυγε για τα αποδυτήρια ο Κορομηλάς που… δεν άκουσε το εμετικό σύνθημα της Πυλαίας (video)

Θλιβερά επεισόδια στο «Ανδρέας Παπανδρέου» και διακοπή στην αναμέτρηση του Περιστερίου-ΑΕΚ!

Δέκα δευτερόλεπτα πριν τη λήξη της πρώτης περιόδου, οι διαιτητές έστειλαν τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια, καθώς είχαμε ξύλο στις εξέδρες, μετά από εισβολή -σύμφωνα με την ΕΡΤ- κουκουλοφόρων! Το σκορ εκείνη την ώρα ήταν 13-20 υπέρ της ΑΕΚ, με 9.6” να απομένουν πιο συγκεκριμένα για το τέλος του πρώτου δεκαλέπτου.

Άτομα, σύμφωνα πάντα με την κρατική τηλεόραση, που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους, έφυγαν από την εξέδρα, όπου κάθονται οι οργανωμένοι οπαδοί του Περιστερίου και η κατάσταση ξέφυγε. Οι κουκουλοφόροι επιτέθηκαν σε κάποιους φίλους της ΑΕΚ, που είχαν πάρει μεμονωμένα εισιτήρια, και βρίσκονταν στον χώρο των δημοσιογραφικών και των επισήμων, με την αστυνομία να παρεμβαίνει άμεσα και τους διαιτητές να διακόπτουν το παιχνίδι.

Αυτή την ώρα (16:20), 20 λεπτά περίπου μετά τη διακοπή, οι διαιτητές είναι κλεισμένοι στα αποδυτήρια και συζητούν με τον αστυνομικό διευθυντή για το τι θα γίνει από εδώ και πέρα. Ο Ηλίας Κορομηλάς (που δεν… άκουσε το εμετικό σύνθημα της Πυλαίας) ζήτησε εκκένωση του γηπέδου, για να συνεχιστεί το παιχνίδι, ο αστυνομικός διευθυντής, ωστόσο, είπε στον ρέφερι ότι δεν επαρκούν οι αστυνομικές δυνάμεις, για να γίνει η εκκένωση.

Ο Κορομηλάς, λοιπόν, δέχθηκε να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία, προκειμένου να συνεχιστεί το ματς με κόσμο, έχει ξεκαθαρίσει, όμως, ότι στο πρώτο παρατράγουδο, θα διακόψει ξανά το ματς και θα εκκενωθεί το γήπεδο!

To Top