Επεισόδια και προσαγωγές στη Ραφήνα! Χτύπησαν το διαιτητή στο Θύελλα – Εθνικός

Απίστευτα επεισόδια έγιναν αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα Θύελλα Ραφήνας Εθνικός Πειραιά, που τελείωσε με νικητές τους γηπεδούχους με σκορ 2-1.

Συγκεκριμένα με τη λήξη του αγώνα φίλαθλοι του Εθνικού πήδηξαν τα κάγκελα κατευθύνθηκαν προς το διαιτητή Αλιάγα απειλητικά και τον χτύπησαν, ενώ υπήρξε μεγάλη ένταση μεταξύ των οπαδών της φιλοξενούμενης ομάδας με ποδοσφαιριστές της Θύελλας Ραφήνας, οι οποίοι απομακρύνθηκαν γρήγορα κι αποφεύχθηκαν τα χειρότερα. Κάτι που γινόταν σχεδόν καθ όλη την διάρκεια του αγώνα.

Συνέπεια όλων αυτών ήταν να παρέμβει η αστυνομία και να προχωρήσει σε προσαγωγές για να ομαλοποιηθεί η έκρυθμη κατάσταση.

Ωστόσο ο διαιτητής Αλιάγας που χτυπήθηκε από φιλάθλους, περίμενε αρκετή ώρα ασθενοφόρο για να μεταφερθεί στο 401 ΓΣΝΑ Νοσοκομείο Αθηνών. Ο ρέφερι από τη Δυτική Αττική έχει υποστεί πρόβλημα στον ώμο από την επίθεση που δέχθηκε και πλέον αυτό σημαίνει ότι ο ίδιος θα συντάξει το φύλλο αγώνα αύριο. Πληροφορίες αναφέρουν πως την οργή των οπαδών του Εθνικού δεν γλίτωσε κι ο ένας επόπτης.

Σαφή εικόνα για τα όσα θα συμβούν άμεσα θα έχουμε αύριο όταν θα συνταχθεί το φύλλο αγώνα και η έκθεση της αστυνομίας, με την καμπάνα για τον Εθνικό να είναι… βαριά.

Πηγή: irafina.gr

To Top