Επεισόδια οπαδών της Τσέλσι και της Μάντσεστερ Σίτι με την αστυνομία

Επεισόδια είχαμε το βράδυ της Πέμπτης (27/05) στο Πόρτο μεταξύ οπαδών της Τσέλσι και της Μάντσεστερ Σίτι με την αστυνομία.

Μία νύχτα έντασης έζησαν οι κάτοικοι του Πόρτο όπου και θα φιλοξενηθεί ο τελικός του Champions League (29/05, 22.00, Cosmote Sports 1) ανάμεσα στην Μάντσεστερ Σίτι και την Τσέλσι.

Οι φίλοι των δύο ομάδων βρέθηκαν σε μπαρ της περιοχής ωστόσο η απαγόρευση κυκλοφορίας έφερε ένταση. Έτσι, οι Άγγλοι οπαδοί την ώρα που τους ζήτησαν να αποχωρήσουν από τα καταστήματα άρχισαν να αντιδρούν και εκεί άρχισαν όλα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Πορτογαλία είχαμε συμπλοκές κυρίως ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων και την αστυνομία, ενώ δεν έλειψε και η ένταση μεταξύ των χούλιγκαν των δύο αγγλικών συλλόγων.

Η πορτογαλική αστυνομία κατάφερε να μαζέψει την κατάσταση γρήγορα, ωστόσο οι οπαδοί της Μάντσεστερ Σίτι και της Τσέλσι για αρκετή ώρα προκάλεσαν κομφούζιο στους δρόμους της πόλης.

Υπάρχουν βίντεο που τους δείχνουν να διακόπτουν την κυκλοφορία, ενώ κάποιοι ξάπλωσαν ακόμα και στην άσφαλτο με αποτέλεσμα διερχόμενα αυτοκίνητα να κάνουν μανούβρες για να τους αποφύγουν.

Όλα αυτά τη στιγμή που ακόμα δεν έχει φτάσει στην Πορτογαλία ο κύριος όγκος των φιλάθλων των δύο ομάδων.

To Top