Επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια: Η μοιραία συμπλοκή που δεν “έπιασαν” οι κάμερες – Δύσκολη η ταυτοποίηση του δολοφόνου

Σε “τυφλό” σημείο φαίνεται πως πραγματοποιήθηκε η μοιραία συμπλοκή που προκάλεσε τον θάνατο του 29χρονου Μιχάλη, στα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια. Δεν φαίνονται απαντήσεις για τον δολοφόνο από το DNA, γράφει το NEWS 24/7.

Απαντήσεις για τον δολοφόνο του 29χρονου Μιχάλη στα επεισόδια που έλαβαν χώρα στη Νέα Φιλαδέλφεια, προσπαθούν να αντλήσουν οι αρχές από κάθε διαθέσιμο μέσο, γράφει το NEWS 24/7.

Λίγες ώρες μετά το σοκαριστικό βίντεο που αποτυπώνει την επίθεση που δέχθηκε ο 29χρονος με ρόπαλο κατά τη διάρκεια των επεισοδίων, στη δημοσιότητα έρχεται ακόμη ένα που φέρεται να δίνει απαντήσεις για το σημείο της δολοφονίας του.

Στο VIDEO που εξασφάλισε ο ΣΚΑΪ, φαίνεται το σημείο όπου φέρεται να δέχθηκε τη μαχαιριά το θύμα, ένα σημείο που ωστόσο είναι “τυφλό”.

Παράλληλα, εντός των επόμενων ωρών αναμένεται να ολοκληρωθεί η διαδικασία εξέτασης του γενετικού υλικού των συλληφθέντων, για την εύρεση του δολοφόνου του 29χρονου.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, όλα δείχνουν πως το γενετικό υλικό που έχουν στη διάθεσή τους οι Αρχές δύσκολα θα διασταυρωθεί με κάποιου από τους συλληφθέντες.

Το γενετικό υλικό που έχει συλλεχθεί από τους 105 συλληφθέντες συγκρίνεται με τα αξιοποιήσιμα δείγματα των αντικειμένων που εντοπίστηκαν από τις Αρχές γύρω από το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας.

Σε πλήρη εξέλιξη είναι και η εξέταση του βιντεοληπτικού υλικού, χωρίς ωστόσο να υπάρχει ξεκάθαρο πλάνο, όπως υποστηρίζει η ΕΛ.ΑΣ., που να αποτυπώνει τον δράστη τη στιγμή του μαχαιρώματος.

Φαίνεται να υπάρχει άτομο με τατουάζ στον λαιμό και άλλοι που έχουν και στα χέρια (κάτι επίσης κοινό όμως σε πολλούς συλληφθέντες) και προσπαθούν από εκεί να φτάσουν πιο κοντά στους δράστες που τουλάχιστον τον χτύπησαν με άλλα αντικείμενα, ώστε να φτάσουν και στο άτομο που μαχαίρωσε το θύμα και προσπαθούν από την ανάλυση των πλάνων να ξεχωρίσουν ρούχα κλπ. που θα μπορούσαν να τους οδηγήσουν στην ταυτοποίηση των δραστών.

Οι αστυνομικοί προσπαθούν λοιπόν να «καθαρίσουν» τις εικόνες των βιντεοληπτικών υλικών για να μπορέσουν να απομονώσουν υπόπτους και παράλληλα ερευνούν τα κινητά τηλέφωνα και τις επικοινωνίες όλων των συλληφθέντων τις επίμαχες στιγμές, τα στίγματά τους κλπ. ώστε να εξάγουν συμπεράσματα όχι μόνο για τους κατηγορούμενους που έχουν στα χέρια τους αλλά και για δράστες που διαφεύγουν, Κροάτες και Έλληνες.

To Top