Επεισόδια στον Ρέντη: Βρέθηκαν ίχνη πυρίτιδας στα χέρια του 18χρονου (video)

Ταυτοποιήθηκε και εργαστηριακά η συμμετοχή του 18χρονου στην επίθεση σε βάρος του αστυνομικού στα επεισόδια στου Ρέντη.

Ίχνη πυρίτιδας βρέθηκαν στα χέρια του 18χρονου που εκτόξευσε φωτοβολίδα στα επεισόδια του Ρέντη, τραυματίζοντας σοβαρά έναν 31χρονο αστυνομικό που έχασε το πόδι του και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Όπως ανέφερε το MEGA, τα αποτελέσματα από τα τεστ για πυρίτιδα από τα δάχτυλα του 18χρονου ήταν θετικά, δηλαδή είχε χρησιμοποιήσει φωτοβολίδα το βράδυ της 7ης Δεκεμβρίου.

Το σκέλος ήταν περισσότερο τυπικό ωστόσο αυτό που εξετάζεται τώρα είναι το γεγονός πως σήμερα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στη ΓΑΔΑ και ο αδερφός του 18χρονου, ένας 16χρονος, ο οποίος υπέπεσε σε αντιφάσεις και πάρθηκε και από τα χέρια του δείγμα για τον εντοπισμό πυρίτιδας.

Ποιος είναι ο ρόλος του μάνατζερ του γνωστού τράπερ
Την ίδια ώρα, οι έρευνες των Αρχών συνεχίζονται για τον εντοπισμό του «καθοδηγητή» που φέρεται να προμήθευσε με πολεμοφόδια τους συμμετέχοντες στην επίθεση και για την ταυτοποίηση άλλων ατόμων που επίσης συμμετείχαν στα επεισόδια.

Ο «καθοδηγητής» φέρεται να ήταν αυτός που έδωσε βόμβες μολότοφ, ναυτικές φωτοβολίδες, ρόπαλα και άλλα αντικείμενα, τα οποία χρησιμοποιήθηκαν στην επίθεση εναντίον των αστυνομικών.

Πρόσωπο σημαντικό στην υπόθεση φαίνεται πως είναι και ο μάνατζερ γνωστού τράπερ. Ο μάνατζερ ισχυρίστηκε πως πήγε να αφήσει ένα πανό και έφυγε αλλά προκύπτουν κενά στο άλλοθι του.

Οι Αρχές έχουν λάβει υλικό για την πυρίτιδα και από αυτόν και αναμένονται τα αποτελέσματα.

 

To Top