Επεισόδιο παικτών της «Μπάρτσα» με Άγγλους φιλάθλους στο ξενοδοχείο!

Λίγες ώρες πριν τη διεξαγωγή του χθεσινού ημιτελικού του Τσάμπιονς Λιγκ, ανάμεσα στην Τσέλσι και την Μπαρτσελόνα, ο Λέο Μέσι και ο Ντάνι Άλβες είχαν διένεξη με Άγγλους φιλάθλους, στο ξενοδοχείο όπου διέμεναν οι «μπλαουγκράνα»!

Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ, καθώς και όλα τα νέα για το αγγλικό ποδόσφαιρο, στο PremierLeague.gr

Πιο συγκεκριμένα, τρεις Άγγλοι φίλαθλοι, που διέμεναν στο ίδιο ξενοδοχείο, πλησίασαν τον Αργεντινό επιθετικό της «Μπάρτσα», ζητώντας του ένα αυτόγραφο. Τη στιγμή που ο Μέσι ήταν έτοιμος να ικανοποιήσει την επιθυμία τους, παρενέβη ο Βραζιλιάνος ακραίος αμυντικός, λέγοντάς του να μην το κάνει και εκστομίζοντας πλήθος ύβρεων στα ισπανικά.

Οι τρεις νεαροί (Τζέιμς ΜακΓουότ, 19 ετών, Ράιαν Χιλ, 18 ετών και Στιβ Κάραθερς, 21 ετών) αποχώρησαν για το δωμάτιό τους, όμως λίγο αργότερα τους κάλεσαν στη ρεσεψιόν, καθώς τους περίμεναν άντρες της αστυνομίας, μετά από σχετική κλήση της Μπαρτσελόνα. Μετά τη μίνι ανάκριση το επεισόδιο έληξε, με εκπρόσωπο της αστυνομίας να δηλώνει ότι «δε διαπιστώθηκαν παραβάσεις και δεν έγιναν συλλήψεις».

Όπως τόνισε στη «Sun» ο 19χρονος Τζέιμς: «Το περιστατικό ήταν απίστευτο. Έχασα κάθε σεβασμό προς την Μπαρτσελόνα μετά από αυτό».

To Top