ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Υποχρέωση η αντίδραση και η επιστροφή στις νίκες! (PRESSARIS LIVE, 15:00)

Για ένα και μόνο αποτέλεσμα, αυτό της νίκης, αγωνίζεται σήμερα στον Εύοσμο κόντρα στον τοπικό Αγροτικό Αστέρα ο Άρης, για την εξ΄αναβολής 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Φούτμπολ Λιγκ.

Οι “κιτρινόμαυροι” βρίσκονται πλέον με την πλάτη στον τοίχο, μετά τις δύο βαθμολογικές απώλειες σε Λαμία και Ριζούπολη, γνωρίζοντας πως μία ακόμα σήμερα, θα αποδειχθεί καταστροφική για την προσπάθεια που κατέβαλλαν μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, καθώς δεν αποκλείεται να ανοίξει ακόμα περισσότερο η “ψαλίδα” από τις θέσεις που οδηγούν στην άνοδο.

Μοναδική απουσία για τον Νικο Αναστόπουλο, αυτή του τιμωρημένου Μάρκο Ντούνη, ενώ ο Ανδρέας Τάτος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του. Στην αποστολής και ο αμφίρροπος μέχρι και χθες, Πίτου Γκαρσία.

Η αποστολή του Άρη: Διούδης, Αναγνωστόπουλος, Ίλιτς, Μιλούνοβιτς, Ραούλ Μπράβο, Πίτου Γκαρσία, Ούγκο Σόουζα, Νέτο, Μακουτά, Τάτος, Ταυλαρίδης, Μπαργκάν, Ρόβας, Καράμπελας, Τσουμάνης, Τζανακάκης, Ανάκογλου, Καπνίδης, Παυλίδης, Μπούρμπος.

Ο τιμωρημένος Ουνγιαλίδης αποτελεί τη μοναδική απουσία για τον Νίκο Νεντίδη, τον προπονητή του Αγροτικού Αστέρα. Η ομάδα του Ευόσμου θα αγωνιστεί χωρίς άγχος, αλλά και με ένα μεγάλο πριμ να την περιμένει, καθώς σε περίπτωση νίκης, θα προσπεράσει κατά ένα πόντο, στον βαθμολογικό πίνακα τον Άρη.

Η αποστολή του Αγροτικού Αστέρα: Γιακουμής, Γουναρίδης, Μέρντοβιτς, Φιλίπε, Πάτο, Αργυρίου, Βαφέας, Βουτσιάς, Γκέσιος, Γκότοβος, Έππας, Μπουτζίκος, Κουκόλης, Πάλλας, Δεινόπαπας, Τεγούσης, Θεοδωρίδης, Τριανταφυλλάκος, Τάι.

 

To Top