«Επιβάλλεται να κάνουν όλοι το καλύτερο για τον Άρη»

Τη δική τους άποψη καταθέτουν οι οργανωμένοι οπαδοί μέσα από το σάιτ του Super 3, σχετικά με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ποδοσφαιρική ομάδα. Ένα σημαντικό μήνυμα με πολλούς αποδέκτες μέσα στον σύλλογο.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει το κείμενο που αναρτήθηκε στο σάιτ του συνδέσμου:

«Πέρασε ο καιρός του «πρέπει» και ήρθε του ώρα του «επιβάλλεται». Όταν είσαι σε περίοδο διακοπών, όταν είσαι σε περίοδο προετοιμασίας ή σχεδιασμού, όταν έχεις την άνεση του χρόνου ή των αποτελεσμάτων, τότε μπορεί να μιλάμε για «πρέπει» και «καλό θα ήταν». Δυστυχώς όμως ήρθε πολύ γρήγορα φέτος για τον ΑΡΗ η ώρα του «επιβάλλεται».

Επιβάλλεται λοιπόν να διατηρηθεί η ψυχραιμία απ’ όλους όσους συνθέτουν το οικοδόμημα που λέγεται ΑΡΗΣ. Ποδοσφαιριστές, προπονητές, διοίκηση και λαός. Η φουρτούνα που βιώνει ο ΑΡΗΣ μπορεί γρήγορα να γίνει γαλήνη. Έχουμε εμείς, ο ΑΡΗΣ, το κλειδί της γαλήνης και της ηρεμίας και δεν είναι άλλο από νίκες. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.

Επιβάλλεται όλοι στο οικοδόμημα του ΑΡΗ να επικεντρωθούν στην συνέχεια που του πρωταθλήματος και πώς αυτή θα είναι εντελώς διαφορετική απ’ την μέχρι στιγμής πορεία της ομάδας. Τούτη την ώρα, τα πολλά λόγια δεν λιγοστεύουν τον εκνευρισμό κανενός και δεν μετριάζουν την απογοήτευση από τους δυο ακόμα πεταμένους βαθμούς.

Επιβάλλεται όλο το οικοδόμημα του ΑΡΗ τάχιστα να εκτονωθεί. Το άγχος περισσεύει στον καθένα και είναι έκδηλο στις κινήσεις και στη συμπεριφορά όλων, ποδοσφαιριστών, προπονητών, διοίκησης και τμήματος του λαού. Το άγχος ουδέποτε επέλυσε προβλήματα, αντιθέτως γέννησε άλλα και διόγκωσε τα υφιστάμενα. 

Επιβάλλεται ο κάθε Αρειανός ν’ αφουγκρασθεί τις ανάγκες που έχει αυτή τη στιγμή η ομάδα, αν έχει ανάγκη δήθεν κριτικής, σπασμωδικών αντιδράσεων, πισωγυρίσματος, παλινωδίας ή έχει ανάγκη προστασίας, στήριξης, εμπιστοσύνης, πίστης αλλά και πάνω απ’ όλα αποφασιστικότητας και πείσματος…

Στις δύσκολες στιγμές ξεχωρίζουν οι μεγάλες ομάδες και οι προσωπικότητες. Στον ΑΡΗ που είναι μεγάλη ομάδα, οφείλουμε όλοι ν’ αναδείξουμε προσωπικότητα και ν’ αναλογισθούμε όχι το τι δεν κάνει η ομάδα για να ξεφύγει από την αγωνιστική κρίση, αλλά το τι μπορούμε να κάνουμε εμείς για να τη βοηθήσουμε. 

Το τι χρειάζεται η ομάδα είναι υποχρεωμένοι να το βρουν αυτοί που πρέπει… και να το υλοποιήσουν. Δεν πρόκειται να κάνουν το παραμικρό καλό στην ομάδα αυτή τη στιγμή τα «νομίζω» του καθενός που έχει την εντύπωση ότι διαθέτει τις λύσεις για όλα. Το ζητούμενο τώρα, περισσότερο από ποτέ, είναι να βρούμε εμείς τι πρέπει να κάνουμε, πώς να συμπεριφερθούμε, πώς να αντιδράσουμε, τι να μεταδώσουμε.

Επιβάλλεται ο ΑΡΗΣ να χτίσει πάνω στα θετικά, πολλά ή λίγα δεν έχει ΤΩΡΑ σημασία, και να παρουσιαστεί βελτιωμένος στη συνέχεια. Εμείς από την πλευρά μας, σαν κόσμος, οφείλουμε να κάνουμε ότι είναι δυνατό για να συμβεί αυτό. Διότι και για εμάς, επιβάλλεται να είμαστε πανέτοιμοι για τη συνέχεια ώστε να συμπαρασύρουμε την ομάδα…».

To Top