Επιβεβαίωσε για την άρση του απαγορευτικού των μεταγραφών και μίλησε για λάθος με τον Μούτα!

Ο Δημήτρης Ηλιάδης είπε πολλά για το αγωνιστικό. Τρία είναι από τα πιο σημαντικά σημεία που ξεχωρίζουν.

1. Η επιλογή του Χατζηνικολάου έγινε με το σκεπτικό ότι είναι ένας ικανός προπονητής. “Επιλέξαμε τον Γιάννη Χατζηνικολάου γιατί μιλώντας πολλές φορές μαζί του μας έπεισε ότι μπορεί να προσφέρει στον ΑΡΗ αυτά που ήθελε η ομάδα. Εξακολουθώ να τον εκτιμώ  παρότι οι συγκυρίες δεν τον βοήθησαν. Είναι ηθικός και ικανός απλώς δεν του βγήκαν τα αποτελέσματα. Δεν είναι ο πρώτος ούτε ο τελευταίος προπονητής που έχει αυτή την τύχη.

Αυτός είναι δυστυχώς ο νόμος του ποδοσφαίρου.

Η πρόσληψη του πάντως, το επαναλαμβάνω, δεν είχε καμία σχέση με τον τόπο καταγωγής του. Αυτό ήταν το περιτύλιγμα που έβαλαν κάποιοι κακοήθεις προκειμένου να απαξιώσουν την πρόσληψή του” όπως είπε χαρακτηριστικά.

2. Παραδέχθηκε ότι έγινε λάθος με τον Δημήτρη Μούτα. “Εκεί που ομολογώ ότι κάναμε άστοχη κίνηση ήταν στην τοποθέτηση του κ. Μούτα στη θέση του τεχνικού διευθυντή. Επιχειρήσαμε να δημιουργήσουμε συνθήκες ασφάλειας για την ποδοσφαιρική ομάδα, αλλά αποδείχθηκε ότι ο κ. Μούτας παρά την διάθεση που είχε δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της θέσης. Του εμπιστευτήκαμε το σχεδιασμό της ομάδας σε συνεργασία με τον προπονητή.

Κάποιοι παίκτες που αποκτήθηκαν ήταν ανέτοιμοι, αλλά από τη στιγμή που είναι κεφάλαιο της ομάδας θα πρέπει να προστατευθούν ώστε να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε” ήταν τα λόγια του.

3. Επιβεβαίωσε ότι ο Άρης θα ζητήσει την άρση του απαγορευτικού των μεταγραφών στο πλαίσιο της εξυγίανσης που επιχειρείται.

“Η αλήθεια πάντως είναι  ότι ισχυρός ΑΡΗΣ με δεσμεύσεις στις μεταγραφές δεν γίνεται. Για αυτό προτείναμε στην Super League να μας επιτρέψουν να αποκτήσουμε και δύο ξένους κάτω των 24 χρόνων, αλλά υπήρξαν αντιδράσεις από τις άλλες ΠΑΕ.

Μόλις τελεσιδικήσει η υπαγωγή στο άρθρο 99 θα παλέψουμε την άρση του εμπάργκο στις μεταγραφές ακόμη και τον Ιανουάριο” ήταν τα λόγια του.

 

To Top