ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Επιβεβαίωσε ο Σάσα για τις συζητήσεις ανανέωσης : «Νιώθω καλά εδώ, ο Άρης μου άνοιξε την πόρτα της ευτυχίας»!

Μιλώντας για τον αυριανό αγώνα απέναντι στην Κόλος, ο Λούκας Σάσα επιβεβαίωσε τις συζητήσεις με τον Άρη για πιθανή ανανέωση του συμβολαίου του.

«Είναι ξεκάθαρο ότι νιώθω καλά εδώ. Ο Άρης μου άνοιξε την πόρτα της ευτυχίας να παίζω ποδόσφαιρο, αλλά δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να συζητήσουμε αυτή τη στιγμή για μένα και το μέλλον μου» τόνισε ο Βραζιλιάνος μέσος, δείχνοντας πως είναι χαρούμενος στους «κιτρινόμαυρους» και απολαμβάνει το ποδόσφαιρο, ωστόσο στέκεται στο κρίσιμο αυριανό ματς.

Συνεχίζοντας επιβεβαίωσε, όπως είχε σημειώσει το PRESSARIS, πως «ο μάνατζερ μου είναι όντως εδώ για να συζητήσει με τον Άγγελο Χαριστέα, αλλά εγώ δεν θέλω να το συζητήσω τώρα, γιατί παίζουμε αύριο ένα σημαντικό παιχνίδι και είμαι εκεί συγκεντρωμένος. Να κερδίσουμε αύριο και βλέπουμε για το προσωπικό μου μέλλον».

Το συμβόλαιο του Σάσα ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2021, ;όπως επίσης και του Γιάννη Φετφατζίδη, με τον εκπρόσωπο του οποίου έχουν γίνει κάποιες πρώτες κουβέντες και αναμένεται να υπάρξει ραντεβού των ανθρώπων του Άρη μαζί του τις επόμενες μέρες.

To Top