Επιβεβαίωσε την πρόταση της ΤΣΣΚΑ Μόσχας ο Μπλατ

Σε επιβεβαίωση της κρούσης που έχει δεχθεί από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για να αντικαταστήσει τη νέα σεζόν τον Έτορε Μεσίνα στη τεχνική ηγεσία, προχώρησε ο προπονητής της Μακάμπι, Ντέιβιντ Μπλατ.

Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και… φωτιά λέει ο θυμόσοφος λαός μας και κάτι τέτοιο επιβεβαιώθηκε και στην περίπτωση του ενδιαφέροντος της ΤΣΣΚΑ Μόσχας να αναθέσει την τεχνική της ηγεσία τη νέα σεζόν στον Ντέιβιντ Μπλατ. Η επιβεβαίωση των πληροφοριών μάλιστα, ήρθε από τον ίδιο τον Αμερικανοισραηλινό τεχνικό της πρωταθλήτριας Ευρώπης, Μακάμπι, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Israel Today».

«Λίγο μετά την γνωστοποίηση της είδησης πως ο Έτορε Μεσίνα δεν θα συνεχίσει τη νέα σεζόν στην ομάδα, ο μάνατζέρ μου δέχθηκε κρούση από την ΤΣΣΚΑ. Του γνωστοποίησε πως θα μου καταθέσει πρόταση και ότι ενδιαφέρεται να συνεργαστούμε. Συμφωνήσαμε πως όλα αυτά θα πρέπει να γίνουν μετά το Final Four, αφού η οποιαδήποτε συζήτηση για τα μελλοντικά μας σχέδια, δεν ήταν της παρούσης», τόνισε ο Μπλατ, που αναφορικά με τις πιθανότητες που δίνει να αρνηθεί τα εκατομμύρια του Βατούτιν και να μείνει στην «ομάδα του λαού», τόνισε:

«Θα το σκεφτόμουν να μείνω, μόνο σε περίπτωση που η διοίκηση μου προσέφερε πολυετές εγγυημένο συμβόλαιο». Όλα τα ενδεχόμενα λοιπόν για το μέλλον του πρώην τεχνικού του Άρη είναι ανοικτά, αν και είναι φανερό πως δεν είναι καθόλου αρνητικός να εργαστεί ξανά στην Ρωσία, αυτή τη φορά για λογαριασμό συλλόγου.

To Top