ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού ο Μήτογλου

Ο Κώστας Μήτογλου σε συνέντευξη που παραχώρησε μετά την ολοκλήρωση του Παγκοσμίου Κ19 μίλησε για το εγγύς μέλλον του, ενώ επιβεβαίωσε και το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για την απόκτηση του.

Αναλυτικά όσα είπε στο sdna.gr:

«Με τις ΗΠΑ κάναμε κατάθεση ψυχής και αυτό μας επηρέασε πάρα πολύ. Αυτό το παιχνίδι μας επηρέασε πολύ. Σπαταλήσαμε ενέργεια, βγάλαμε πολλά πράγματα. Γι’ αυτό και στον μικρό τελικό δεν είχαμε πολλές αντοχές», ήταν τα πρώτα λόγια του 19χρονου πάουερ φόργουορντ, ο οποίος στη συνέχεια πρόσθεσε: «Οι Τούρκοι ήταν πιο ορεξάτοι. Στην ουσία παράτησαν το παιχνίδι με την Κροατία από ένα σημείο και έπειτα και είχαν χρόνο να ξεκουραστούν και να προσαρμοστούν στα δεδομένα του μεταξύ μας αγώνα».

Αναφορικά με την παρουσία του κοινού σε όλο το τουρνουά, αλλά και την πορεία της Εθνικής, ο ίδιος αρκέστηκε να πει: «Είμαστε όλοι πολύ ευχαριστημένοι με την παρουσία του κόσμου. Θέλουμε να συνεχίσει να αγαπάει το μπάσκετ. Τους ευχαριστούμε πάρα πολύ. Όσο περνάει ο καιρός η Εθνική γίνεται μια καλύτερη ομάδα και το βλέπει ο καθένας αυτό».

Μάλιστα, όπως είπε ο Μήτογλου, η επόμενη μέρα ενδέχεται να τον βρει στην ομάδα των Νέων Ανδρών, του Μάνου Μανουσέλη, για το Ευρωπαϊκού U20 της Ιταλίας. «Η επόμενη μέρα μάλλον έχει την Εθνική Νέων Ανδρών. Μάλλον θα πάω και εγώ στην Ιταλία. Θα δούμε. Δεν ξέρω ακόμα τι γίνεται με την συγκεκριμένη ομάδα».

Στη συνέχεια αναφορικά με το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, ο ταλαντούχος άσος απάντησε: «Για να πας στον Ολυμπιακό πρέπει να είσαι ένας έτοιμος παίκτης. Φυσικά είναι τιμή μου που με θέλει μια τέτοια μεγάλη ομάδα, ένας τέτοιος σύλλογος. Ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα. Προσωπικά θα ήθελα να συνεχίσω έναν ακόμα χρόνο στο Wake Forest και μετά θα δω…».

«Και η περίπτωση του Παπαπέτρου πριν από δύο χρόνια κάπως έτσι ήταν. Και εκείνος ήθελε να συνεχίσει στο κολέγιο, αλλά ο Ολυμπιακός τον… κατέβασε από το αεροπλάνο», του είπαμε, για να πει από την μεριά του:

«Δεν αποκλείω κανένα ενδεχόμενο. Τα πάντα μπορούν να συμβούν».

To Top