Επιβεβαίωση από Μαλάτο για την γνωμοδότηση! Συνάντηση με Γραμμένο, τι λέει για τα μπαράζ

Η ύπαρξη νομικής γνωμοδότησης που θα χρησιμοποιήσει ο Άρης ανάμεσα στα επιχειρήματά του, όπως αναφέρει το PRESSARIS σε άλλο ρεπορτάζ, είναι ένα από τα “όπλα” των κίτρινων στην προσπάθεια να ανοίξουν το… παράθυρο της ανόδου, μετά την αποτυχία εντός των αγωνιστικών χώρων.

Την είδηση της γνωμοδότησης επιβεβαίωσε ο πρόεδρος του ΙΔΕΑΔ Ανδρέας Μαλάτος. «Απ’ όσο γνωρίζω ο Αρης και ο κ. Κάλας έχουν ζητήσει από το ΙΔΕΑΔ μια τέτοια γνωμοδότηση» υπογράμμισε μιλώντας στην εφημερίδα «Goal»!

Ο Μαλάτος τόνισε επίσης στην εφημερίδα: “Εκ πρώτης όψεως φαίνεται πως ο Αρης έχει το δίκιο με το μέρος του. Ο νόμος αλλά και η λογική του αθλητικού δικαίου αναφέρουν πως αυτός που ωφελείται από την πτώση ομάδας είναι ομάδες από την αμέσως πιο κάτω κατηγορία. Ομάδες που υποβιβάζονται για μη αγωνιστικό λόγο δεν μπορούν να παραμείνουν. Αυτό είναι μια γενική αρχή του αθλητικού δικαίου” ενώ όπως έγινε γνωστό χθες βρισκόταν στη Θεσσαλονίκη και μάλιστα είχε και μια συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΠΣΜ, Βαγγέλη Γραμμένο. Ο τελευταίος έχει ταχθεί υπέρ της προσπάθειας του Άρη

Οσο για τον αριθμό των ομάδων και τα σενάρια μείωσής τους από 20 σε 18 ο Μαλάτος είπε: «Δεν μπορεί να αυξομειώνονται οι ομάδες από μέρα σε μέρα». Για το θέμα των μπαράζ και την ημερομηνία διεξαγωγής τους βέβαια εξήγησε: «Αυτό είναι θέμα ΕΠΟ, δεν προβλέπεται από τον κανονισμό. Το αίτημα διεξαγωγής τους όμως είναι λογικό».

To Top