Επιβεβαίωση από Παπαστεριανό! “Μίλησα με Σκόρδα, αγαπάω τον Άρη, ανοιχτή η επιστροφή”!

Ο Μανώλης Παπαστεριανός επιβεβαίωσε σε όλα το ρεπορτάζ του PRESSARIS, το οποίο έφερε στο φως της δημοσιότητας το ενδιαφέρον του Άρη, τις συνομιλίες του με τους κίτρινους, αλλά και τη διάθεσή του να επιστρέψει, εφόσον ικανοποιηθούν κάποιες προϋποθέσεις (εννοώντας προφανώς τις παλιές οφειλές).

Αναλυτικά τα όσα είπε στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης και πιο συγκεκριμένα στον “Αρένα”, ο Χαλκιδικιώτης μέσος:

Για την πιθανότητα να γυρίσει στον Άρη: “Έχω συμβόλαιο με την Κονκόρντια μέχρι το καλοκαίρι και ο προπονητής και η διοίκηση δείχνουν ότι με θέλουν. Εγώ μίλησα με τον κ. Σκόρδα. Ο Άρης είναι η προηγούμενη ομάδα μου κι έχω δεθεί μ’ αυτήν. Θα κάνω ακόμη ένα ραντεβού με τον κ. Σκόρδα και θα δούμε που θα καταλήξουμε… Αγαπάω την ομάδα, σέβομαι τον προπονητή και τους παίκτες και θεωρώ πως με κάποιες προϋποθέσεις μπορεί να επιστρέψω και να την βοηθήσω. Από ώρα σε ώρα περιμένω να ξανακλείσω κάποιο ραντεβού με τον κ. Σκόρδα. Ο προπονητής μου με θέλει πολύ στην ομάδα και με κάνει να νιώθω σημαντικός. Πέρα από αυτά περιμένω τον Άρη”.

Για την αντιμετώπιση που είχε από τη διοίκηση Ηλιάδη: “Δεν έφυγα από τον Άρη, με έδιωξαν! Το πρόβλημα ήταν τα δεδουλευμένα. Μου οφείλεται ένα μεγάλο ποσό κι εγώ ήθελα να τα βρούμε. Να γίνει μια ρύθμιση, ένας διακανονισμός. Τότε ο κ. Ηλιάδης με έβρισε και μου είπε να κάνω προσφυγή. Η συμπεριφορά του στο τελευταίο ραντεβού μας ήταν απαράδεκτη. Άρχισε να φωνάζει και να βρίζει σε δημόσιο χώρο, βρισκόμασταν σ’ ένα καφέ στο Πανόραμα. Εγώ του είχα πει μόνο ότι δεν με σεβάστηκε και έπρεπε να μου πει εξ αρχής ότι δεν με ήθελε, ώστε να ψάξω εγκαίρως για την επόμενη ομάδα μου”.

Για την αγωνιστική κατάσταση του Άρη: “Είδα από τη τηλεόραση τον αγώνα με τον ΠΑΣ. Πιστεύω πως υπάρχουν πιθανότητες ο Άρης να σωθεί. Πέρυσι τα πράγματα ήταν πάλι δύσκολα. Στα Γιάννενα, η ομάδα ήταν εμφανώς καλύτερη, όμως άλλοι λόγοι δεν την άφησαν να κερδίσει κάτι…”.

Για την κατάσταση στο ρουμανικό πρωτάθλημα και στην Κονκόρντια: “Είναι όλα πολύ καλά. Άργησα λίγο να προσαρμοστώ στην ομάδα, γιατί πήγα τον Σεπτέμβριο. Μόλις προσαρμόστηκα, έπαιξα έξι αγώνες, όμως μετά είχα έναν τραυματισμό και δυσκολεύτηκα να ξαναμπώ σε καλό ρυθμό”.

Για την Ιερισσό, που είναι ο τόπος καταγωγής του: “Έχουν ηρεμήσει τα πράγματα εδώ στην Ιερισσό, αλλά γίνεται ένας αγώνας για να επιτευχθούν κάποια πράγματα και να ζήσει καλά ο κόσμος”.

To Top