Επιβεβαίωση από Χαριτωνίδη: «Έκλεισε χορηγία για το βόλεϊ»

O Κώστας Χαριτωνίδης μίλησε για τον χορηγό που είναι «κλεισμένος» και τα έσοδα που θα καλύψουν περίπου όλο τον προϋπολογισμό, επιβεβαιώνοντας το σχετικό ρεπορτάζ του PRESSARIS. 

Αναλυτικά τα όσα είπε στον “Αρένα”:

«Γίνονται εδώ και καιρό κάποιες συντονισμένες προσπάθειες, είναι ενήμερος και ο πρόεδρος του Α.Σ. Έχουμε φτάσει στο τελικό στάδιο, υπάρχει η θετική απάντηση, απλά δεν ανακοινώνουμε την εταιρεία. Είναι τελειωμένο και πιστεύω ότι από εκεί και μετά, θα είναι έναυσμα για να ξεκινήσει η ομάδα να βρίσκεται στο πρωτάθλημα και να μην βγει έξω από αυτό».

Για το ότι πολλοί παίκτες έχουν φύγει απάντησε:

«Τους κρατάμε με νύχια και με δόντια κάποιους. Γιατί ελλείψεις να βρεθούνε μετά από καιρό, ούτε εγώ μπορώ να παίξω ούτε κάποιος άλλος. Εντάξει εμένα δεν με αφορά αυτό, όσο το γεγονός ότι θα συμμετέχουμε στο πρωτάθλημα με τις προοπτικές αυτές».

Για το αν είναι στην προσπάθεια και ο κ. Ζορπίδης υπογράμμισε:

«Εμείς μαζί με τον πρόεδρο τον κ. Παπαγεωργίου, τον ενημερώσαμε και είναι θέμα δικό του για το αν θα βοηθήσει την προσπάθεια αυτή ή όχι. Όπως και όλων των Αρειανών. Εμείς με τα χρήματα που θα πάρουμε, καλύπτουμε πολύ μεγάλο μέρος από τον προϋπολογισμό. Εξαρτάται όμως από τι στόχους έχεις. Γιατί πρέπει να πούμε ότι για τον Άρη είναι μονόδρομος να βρίσκεται στην Α1 για ότι χρήματα παίρνει από την ΕΣΑΠ να τα δίνει σε οφειλές παρελθόντος».

Για το πώς βλέπει τον Άρη γενικά τόνισε:

«Είναι πολύ δύσκολα και γίνεται μεγάλη προσπάθεια απ’ όλους. Δηλαδή είναι αυτό που λένε ότι αν κάποια πράγματα τα αφήνεις και συσσωρεύονται αυτά μετά ουσιαστικά σε πλακώνουν. Θέλει πάρα πολύ μεγάλη προσπάθεια και στράτευση όλων. Εδώ είμαστε σε κάποια φάση που δεν χρειάζεται εσείς και εμείς όταν πρόκειται για ένα σωματείο να το σώσουμε. Ο Άρης αν θέλετε είναι μια ιδεολογία, παίξαμε εκεί, ήμασταν προπονητές πήραμε αναγνωριστικότητα και πρέπει να προσφέρουμε όσο μπορούμε. Από εκεί και πέρα η δουλειά μου είναι στο πανεπιστήμιο, από εκεί πληρώνομαι από εκεί ζω».

Για το αν ασχοληθεί με το τμήμα του βόλεϊ δήλωσε:

«Εγώ αυτό που έχω να πω και να κάνω είναι να τελειώσει αυτό αισίως και μετά κανείς δεν μπορεί με απαγορεύσει να βλέπω αυτή την ομάδα και να ασχολούμαι».

Για τα πράγματα με τον Ερασιτέχνη:

«Είναι δύσκολα τα πράγματα γιατί είπα και προηγουμένως. Αν αφήνεις κάποια πράγματα, πέφτουν και σε πλακώνουν. Δεν είναι μόνο οικονομικά, είναι πολλά πράγματα που δεν είμαι αρμόδιος να απαντήσω. Αυτό που ξέρω είναι ότι θέλει καθημερινή προσπάθεια και να καταλάβουν όλοι το μέγεθος του πόσο σοβαρά είναι. Στη ζωή σου πρέπει να καταλάβεις το μέγεθος του προβλήματος για να το αντιμετωπίσεις».

Για τις εκδηλώσεις που είχε πει ο κ. Ζορπίδης πως θα γίνουν μετά τον Σεπτέμβρη:

«Είναι πρόεδρος, έτσι είχαμε πει και παλιά αλλά όπως βλέπεται η πραγματικότητα είναι σκληρή, η καθημερινότητα είναι δύσκολη και όλοι τρέχουν και κοιτάζουν να λύσουν προβλήματα της καθημερινότητας».

Τέλος κατέληξε λέγοντας:

«Δεν τελειώνει εδώ η προσπάθεια. Πάλι του χρόνου θα έχουμε πρόβλημα και θα πρέπει να τρέξουμε. Δεν είναι δηλαδή ότι φέτος αναλαμβάνω εγώ φέτος, κάνω το κομμάτι μου και δεν με νοιάζει για του χρόνου».

To Top