Επιβεβαίωση για την επιτροπή σωτηρίας! Και τώρα δράση για να συγκεντρωθούν χρήματα

Επιβεβαιώθηκε πλήρως το ρεπορτάζ που ήθελε τη σύσταση επιτροπής οικονομικής ενίσχυσης για τη σωτηρία του Άρη. Οι οργανωμένοι οπαδοί βγαίνουν στην “πρώτη γραμμή” της μάχης και μαζί με όλη την κιτρινόμαυρη οικογένεια δρομολογούν συγκεκριμένες ενέργειες για τη σωτηρία της ομάδας.

Όπως σας ενημέρωσε το PRESSARIS, η σύσταση της επιτροπής σωτηρίας για τη συγκέντρωση χρημάτων ήταν δεδομένη,με μπροστάρηδες τους οργανωμένους οπαδούς και επισημοποιήθηκε πλέον με την κοινή ανακοίνωση Super 3 και «Ιερολοχιτών».

Στην επιτροπή αυτή συμμετέχουν οι Λαμπριάκος, Κατσιαούνης, Στεργιόπουλος και Ρούσσος. Πρώτος και βασικός στόχος να συγκεντρωθούν χρήματα. Τα χρήματα αυτά (το ύψος των οποίων θα ανακοινωθεί στη γενική συνέλευση) θα δοθούν στους παίκτες για να παραμείνουν στο ρόστερ και να υπάρχει ομάδα… Ο κόσμος αναλαμβάνει δράση με ένα προσκλητήριο από το οποίο δεν πρέπει να λείψει κανείς!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ

Μετά από συνάντηση , που έγινε , και στην οποία συμμετείχαν οι εκπρόσωποι των Συνδέσμων του ΑΡΗ

( SUPER 3 – ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ ) αποφασίστηκαν τα εξής :

Άμεση συγκρότηση επιτροπής οικονομικής ενίσχυσης , αποτελούμενη από τους Σταύρο Λαμπριάκο , Αλέκο Κατσιαούνη , έναν εκπρόσωπο από κάθε Σύνδεσμο και τους Μιχάλη Στεργιόπουλο και Στάθη Ρούσσο ως εκπροσώπους επιχειρηματιών.

Σκοπός της επιτροπής είναι η επίλυση των άμεσων οικονομικών εκκρεμοτήτων των ποδοσφαιριστών και η παραμονή τους στο ρόστερ της ομάδας.
Καλούμε όλους τους επιφανείς Αρειανούς , που έχουν εκφράσει την αγάπη και το ενδιαφέρον τους , να κάνουν τα λόγια πράξη.

Από αύριο Δευτέρα και ώρα 17.30 – 22.00, θα λειτουργεί στα γραφεία της Π.Α.Ε ΑΡΗΣ η επιτροπή με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων.

Το ποσό , που θα συγκεντρωθεί , θα ανακοινωθεί με ακρίβεια και διαφάνεια στη Γ.Σ , καθώς και η ακριβής διαχείριση του ποσού και οι ανάγκες , που καλύφθηκαν.
Τα ονόματα ( και μόνο αυτά) όσων συνέβαλαν στην προσπάθεια αυτή  θα ανακοινωθούν στη Γ.Σ , εφόσον υπάρχει η έγκρισή τους».

To Top