Επιβεβαίωση για τους διακανονισμούς! «Ο Άρης μπορεί να γλιτώσει 5 εκατομμύρια ευρώ»!

Η εκδίκαση των προσφυγών σε βάρος του Άρη δημιουργεί σίγουρα έναν ασφυκτικό κλοιό για την κίτρινη ΠΑΕ. Τα νούμερα είναι ιλιγγιώδη, εφιαλτικά. Υπάρχει, όμως, φως στο τούνελ, όπως τόνισε ο Αργύρης Λίβας, νομικός εκπρόσωπος στις υποθέσεις των προσφυγών του Άρη.

 Ο Λίβας επιβεβαίωσε ουσιαστικά το ρεπορτάζ του PRESSARIS σύμφωνα με το οποίο, οι κίτρινοι μπορούν να γλιτώσουν υπό προϋποθέσεις ένα ποσό της τάξης των 5 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο νομικός στην ραδιοφωνική συνέντευξη που παραχώρησε στο «Αθλητικό Μετρόπολις» ανέλυσε τα νούμερα. Κρατείστε την ανάσα σας:

«Στον οφείλουμε Ντίκο 550.000, στον Σηφάκη 180.00 τα δεδουλευμένα και άλλα 800.000 από τη ρήτρα, στον Φατί 1.634.000 , στον Καστίγιο 2.125.000 και στον Σανκαρέ 1.415.000».

Συνολικά δηλαδή, 6.704.000 ευρώ! Εφιαλτικό νούμερο. Όπως, όμως, παραδέχθηκε εκπροσωπώντας τον Άρη: «Το συνολικό ποσό με τους διακανονισμούς όμως μπορεί να πέσει ακόμη και στα 2 εκ. ευρώ. Θα ξεκινήσουμε με την απόφαση την επιτροπής και μετά θα δούμε τι συνεννοήσεις θα κάνουμε με τους παίκτες. Γιατί αν διαλυθούμε δεν θα πάρει κανένας τίποτα».

Εδώ, λοιπόν, είναι ένα λεπτό σημείο το οποίο παραμένει ανοιχτό. Ο Άρης μπορεί να βρει λύση και να έχει μικρότερο φόρτο. Τι χρειάζεται; Η λύση θα δοθεί εφόσον υπάρχουν χρήματα, ρευστό, οξυγόνο. Με την πώληση των διαρκείας και μια σειρά από άλλες ενέργειες, τα χρήματα αυτά μπορούν να αποτελέσουν βάλσαμο στις ανοιχτές πληγές και να κλείσουν πολλές τρύπες…

Ένα στοίχημα που πρέπει να κερδηθεί.

To Top