ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Επιβεβαίωση της συμφωνίας από Πετράτο: “Στέλνουμε το συμφωνητικό στον ΕΣΑΚΕ”

Με παραχώρηση μέρους των εσόδων από τα φετινά τηλεοπτικά δικαιώματα κλείνει η υπόθεση της καταγγελίας του Νίκου Πετράτου για το άρθρο 99 που αφορά έξι πρώην παίκτες του Άρη, όπως σας ενημέρωσε νωρίτερα το PRESSARIS (θυμηθείτε ΕΔΩ).

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν. Τι σημαίνει αυτό; Οι έξι παίκτες (Μπάρλος, Αργυρόπουλος, Χαραλαμπίδης, Μπετς, Ντικούδης, Κουμπούρας) και το γραφείο που εκπροσωπεί τον Μπετς θα λάβουν 71.000 ευρώ, ποσό που αντιστοιχεί σε δόσεις έως και τον Φεβρουάριο του 2018.

Την συμφωνία επιβεβαίωσε ο Νίκος Πετράτος εκπρόσωπος των παραπάνω τονίζοντας: “Ναι υπάρχει έγγραφη συμφωνία. Ανταλλάξαμε τα email με τις υπογραφές και περιμένουμε το πρωτότυπο συμφωνητικό για να το καταθέσουμε επίσημα στον ΕΣΑΚΕ και να αποσυρθεί η καταγγελία για το άρθρο 99” είπε χαρακτηριστικά στο Yellow Radio 92,8 και συμπλήρωσε: “Είναι μια λύση αμοιβαίας καλής θέλησης. Από την πλευρά μου θέλω να τονίσω ότι και ο κόσμος του Άρη που είναι η δύναμη του συλλόγου να στηρίξει την ομάδα σε αυτήν την δύσκολη συγκυρία”.

To Top