ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επιβεβαιώνει ο ατζέντης του Ματέο στο PRESSARIS: “Ο Άρης συμφώνησε με Ερυθρό Αστέρα για Γκαρσία”

Ο ατζέντης του Ματέο Γκαρσία στην Ελλάδα Αλεχάντρο Ντε Μπάρτόλο επιβεβαίωσε τις πληροφορίες για συμφωνία του Άρη με τον Ερυθρό Αστέρα!

Συγκεκριμένα, ο άνθρωπος που βρίσκεται παρών σε όλες τις συζητήσεις του Ματέο για το μέλλον του Αργεντινού ποδοσφαιριστή επιβεβαίωσε στο PRESSARIS τις εξελίξεις. Όπως μας είπε: “Δεν είναι μια ιστορία που ξεκίνησε τώρα. Από πέρσι τον ήθελε ο Θόδωρος Καρυπίδης στον Άρη και είναι  μία υπόθεση την οποία παλεύει εδώ και καιρό, ειδικά από την στιγμή που δυσκόλεψε η παραμονή του Ματέο στην Σερβία. Ο Ματέο δεν έκρυψε ότι ήθελε εξ αρχής να επιστρέψει” ενώ υπογράμμισε με έμφαση: “Το μόνο που έμενε ήταν να τα βρει ο Άρης με τον Ερυθρό Αστέρα”.

Ο Ντε Μπαρτόλο σε σχετική ερώτησή μας παραδέχθηκε ότι: “Έγινε τελικά η συμφωνία του Άρη με τον Ερυθρό Αστέρα για την μεταγραφή του ποδοσφαιριστή η οποία αναμένεται να τελειώσει μέσα στην εβδομάδα”.

Σε άλλη ερώτηση για το πώς θα έρθει στον Άρη και ποια αν θα υπάρξει ποσοστό στα δικαιώματα του ο ατζέντης του Ματέο είπε: “Είναι ένα θέμα που συζητείται ακόμη. Πάντως είναι αλήθεια ότι ο Ερυθρός Αστέρας θέλει να κρατήσει ένα ποσοστό του παίκτη. Υπάρχει περίπτωση να πάω και εγώ στην Σερβία για να το λύσουμε. Το σίγουρο και πιο  σημαντικό όμως για τον Άρη και τον κόσμο, είναι η επιστροφή του Ματέο στο γήπεδο όπου έχει μόνο καλές αναμνήσεις, το Κλεάνθης Βικελίδης“.

To Top