Επιβεβαιώνει ο δικηγόρος του Καπετάνου για τα 600.000 ευρώ

Ο νομικός εκπρόσωπος του Κώστα Καπετάνου που κατέθεσε προσφυγή την Τρίτη, Γιώργος Παναγόπουλος, μίλησε για όλα όσα αφορουν την υπόθεση, επιβεβαιώνοντας ότι ο παίκτης με την προσφυγή του ζητάει τα δεδουλευμένα του που αντιστοιχούν σε 135.000 αλλά και την ρήτρα, τις αποζημιώσεις και τους μισθούς του, τα οποία αγγίζουν συνολικά τα 600.000 ευρώ.Αναλυτικά τα όσα είπε στο “Αθλητικό Μετρόπολις”:

Για το ποσό που διεκδικεί ο Καπετάνος:

«Δεν διεκδικεί μόνο τα δεδουλευμένα του που αντιστοιχούν σε 135.000 αλλά και την ρήτρα, τις αποζημιώσεις και τους μισθούς του. Το τι διεκδικεί ο παίκτης βέβαια είναι άλλο θέμα σε σχέση με αυτό που θα επιδικάσει η επιτροπή».

Για την προσπάθεια του Άρη να υπαχθεί στο άρθρο:

«Διαπιστώνω πως τα ποσά που έχουν συγκεντρωθεί σαν οφειλές των ομάδων είναι ιλιγγιώδη, για παράδειγμα ο Άρης βρίσκεται σε μέγγενη χρεών. Ακόμη κι αν υπαχθεί στο άρθρο 99 δεν γνωρίζω πως θα πληρώσει τις οφειλές. Γνώμη μου είναι πάντως, ότι ο Άρης δεν πρόκειται να υπαχθεί στο άρθρο 99. Θα τον κυνηγούν τεράστιες κυρώσεις, ακόμη και να μπει στο συγκεκριμένο άρθρο δεν πρόκειται να σωθεί. Πιστεύει κανείς ότι θα μπορέσει σε βάθος 4 ετών να εξυπηρετήσει ο Άρης αυτά τα ποσά; Ειλικρινά πολύ αμφιβάλλω…».

Για τη γενικότερη κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο και τις οφειλές των ομάδων:

«Στην Ελλάδα δεν υπάρχει η παραμικρή πολιτική εξυγίανσης του ποδοσφαίρου. Ακόμη και το άρθρο 44 δεν έχει πληρωθεί από τις ομάδες, είμαστε σε έναν φαύλο κύκλο που καταστρέφει τις ομάδες, αλλά και τους ποδοσφαιριστές».

Για τις συνεχείς αναβολές του διαιτητικού δικαστηρίου στον Άρη:

«Οι αναβολές δίνονται επειδή δεν υπάρχει ακόμη έγγραφη γνωμοδότηση ή τουλάχιστον δεν την έχουμε δει. Περιμένουμε να δούμε τι θα συμβεί με τη Λάρισα και το αν τιμωρηθεί, αφού πριν την εκδίκαση υπαγωγής του Άρη στο άρθρο 99 υπάρχουν προγραμματισμένες οι αποφάσεις των πειθαρχικών οργάνων για τις προσφυγές του Αραμπατζή και του Αμπάρη, ενώ θα πρέπει να υπάρξει άμεσα απόφαση και για την ένσταση της Παναχαϊκής».

Τέλος, αναφέρθηκε εκ νέου στην περίπτωση Καπετάνου λέγοντας:

«Ο Άρης άνοιξε μέτωπο δίχως λόγο με τον Καπετάνο. Αν πράγματι υπήρχε σωστή αντιμετώπιση, δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα. Το ίδιο λάθος γίνεται και στον Παναθηναϊκό όπου δεν δείχνουν την παραμικρή σημασία στις συμπεριφορές στους παίκτες. Η προσφυγή του Καπετάνου θα συζητηθεί σε πρώτο βαθμό στις 7 Ιανουαρίου και ασφαλώς ο παίκτης πλέον δεν είναι υποχρεωμένος να προπονείται με τον Άρη».

 

To Top