«Επιβεβλημένη η αλλαγή Τσιώλη»

Η διακοπή του πρωταθλήματος θα βοηθήσει τον Άρη, υποστήριξε ο παλαίμαχος παίκτης των κίτρινων Γιώργος Ζήνδρος, ενώ σχολίασε και την αλλαγή προπονητή Άρη, παράλληλα με την εικόνα της ομάδας.
«Μετά την περσινή περίοδο και ειδικά τα τελευταία 5 παιχνίδια με τον κ. Τσιώλη στον πάγκο, είχαμε βλέψεις για κάτι καλύτερο την φετινή σεζόν. Αυτές οι προσδοκίες όμως διαψεύστηκαν και νομίζω ήταν επιβεβλημένη η αλλαγή προπονητή στην ομάδα. Η ομάδα δεν είχε σταθερότητα, δεν είχε κορμό, είχε ξεφύγει ο έλεγχος, δεν υπήρχε πειθαρχία στο παιχνίδι της ομάδας και έπρεπε να γίνει, ο Άρης ούτε αρχίζει ούτε τελειώνει με τον κ. Τσιώλη και τον κάθε προπονητή. Τώρα κοιτάμε μπροστά,να δούμε το πλάνο του νέου προπονητή, τι δουλειά θα παρουσιάσει και πως θα παρουσιαστεί η ομάδα στην συνέχεια» είπε ο Ζήνδρος μιλώντας στον «Libero fm 107,4””.
Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό:
«Πάντα με την αλλαγή του προπονητή, ο παίκτες θέλουν να δείξουν τον καύτερο εαυτό τους, να αποδείξουν την αξία τους και ότι έχουν θέση στην ομάδα. Δεν μπορώ πάντως να εξηγήσω τις αλλαγές στην ενδεκάδα που είδαμε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, σίγουρα θα είχε κάτι στο νου του ο κ. Πρόμπιερζ. Δεν μπορούμε όμως να κρίνουμε από τώρα, θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε την δουλειά του στην συνέχεια. Η διακοπή είναι ότι καλύτερο για τον Άρη τώρα, θα μπορέσει ο προπονητής να γνωρίσει και να αξιολογήσει καλύτερα τους παίκτες και να μάθει για την ελληνική ποδοσφαιρική πραγματικότητα. Θα δει λοιπόν την ομάδα και έχει την ευκαιρία να μοντάρει την ομάδα του όπως θέλει, ακόμη δεν έχουμε δει τίποτε από τον νέο προπονητή. Στο παιχνίδι του Σαββάτου ο Άρης ξεκίνησε πάλι νωθρά και έδειξε να ανεβαίνει μόλις μείωσε αλλά δέχθηκε γρήγορα το τρίτο γκολ, ήταν λίγο καλύτερος ο Άρης αλλά και πάλι αυτό δεν είναι αρκετό. Φυσικά αντίπαλος ήταν ο Ολυμπιακός, που είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και δεν θα μπορούσε αυτός ο Άρης να κάνει πολλά περισσότερα»
Για τις προσδοκίες που έχει τώρα :
«Είναι από τις λίγες φορές που ο Άρης έχει τόσο καλό υλικό, τόσο σε ποσότητα όσο και σε ποιότητα. Πάντως μερικοί από τους παίκτες που περιμέναμε να κάνουν την διαφορά δεν είχαν καλή εικόνα έως τώρα, όπως ο Καστίγιο και ο Νέτο. Είναι τώρα θέμα του προπονητή να δουλέψει αυτές τις 2 εβδομάδες και να αποφασίσει ποιους μπορεί νμα εμπιστευτεί για την συνέχεια. Ελπίζω φυσικά η συνέχεια να είναι καλύτερη, είναι δύσκολο το πρόγραμμα αλλά ο Άρης οφείλει να αρχίσει να παίρνει βαθμούς στα επόμενα παιχνίδια. Ανάλογα με τους παίκτες που έχει ο κ. Πρόμπιερζ θα κάνει τις επεμβάσεις που θέλει στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας, ελπίζω λοιπόν σε καλύτερη συνέχεια και εδώ που τα λέμε, χειρότερα δεν γίνεται να πάει η ομάδα. Ο προπονητής λοιπόν θα προσπαθήσει να περάσει την δική του φιλοσοφία και τα αποτελέσματα της δουλειάς του θα τα δούμε στην συνέχεια»
Κλείνοντας, ο κ. Ζήνδρος ρωτήθηκε και για το ιστορικό παιχνίδι με την Περούτζια στην Ιταλία, όπου είχε σκοράρει :
«Δεν υπάρχει καλύτερη αίσθηση από το να σκοράρεις, είναι κάτι που μένει και μετά το γκολ κόντεψα να λιποθυμήσω έτσι όπως είχαν πέσει όλοι πάνω μου. Ήταν σπουδαίες στιγμές για τον Άρη τότε, όπως και πέρυσι με την Ατλέτικο. Η Περούτζια ήταν αήττητη τότε για 33-34 παιχνίδια αλλά και εμείς είχαμε πολύ καλή ομάδα, ήμασταν μια πολύ καλή φουρνιά παικτών στον Άρη, Ήμασταν πάντως και άτυχοι στις κληρώσεις τότε, πέσαμε σε Σεντ Ετιέν και Ίπσουϊτς, ομάδες που έφτασαν εκείνες τις σεζόν στον τελικό, η Ίπσουϊτς μάλιστα στο κέρδισε κιόλας»

 

To Top