ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Επιβλητική εμφάνιση και νίκη του Σκαφιά

Ο αθλητής του τμήματος Kick Boxing του Α.Σ. Άρης, Πέτρος Σκαφιάς, κέρδισε τον Σταύρο Ζαφείρη του Άτρωτου Ιωαννίνων στα -81 κιλά στο «Gods of War 7», που διεξήχθη χθες, Κυριακή, στο Πολιτιστικό και Αθλητικό Κέντρο «ΔΑΪΣ» στο Μαρούσι και επέστρεψε με εντυπωσιακό τρόπο στις νίκες.

Ο Πέτρος Σκαφιάς, ο οποίος τις προηγούμενες μέρες ταλαιπωρήθηκε από ένα τραυματισμό στο πόδι, από το ξεκίνημα του αγώνα έδειξε την ανωτερότητά του και η νίκη ήρθε ως φυσικό επακόλουθο, στέλνοντας παράλληλα ξεκάθαρο μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση.

«Ήταν ένας αγώνας που είχε το δικό του βαθμό δυσκολίας και τη δική του ιδιαιτερότητα. Είμαι ικανοποιημένος τόσο από το αποτέλεσμα όσο και από την συνολική εικόνα μου. Το Kick Boxing είναι ένα άθλημα, στο οποίο ανά πάσα στιγμή θα πρέπει να αποδεικνύεις τις ικανότητες και την αξία που έχεις ως αθλητής. Αυτό που έχω μάθει είναι να μάχομαι με όλες μου τις δυνάμεις και δίνω τις κατάλληλες απαντήσεις μέσα στο ρινγκ. Θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά για να δικαιώσω τους ανθρώπους που βρίσκονται καθημερινά δίπλα μου και στηρίζουν την προσπάθεια που κάνω», δήλωσε ο Πέτρος Σκαφιάς στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

Πηγή: arisac.gr

To Top