ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επιδίκασε 750.000 ευρώ η FIFA για τον Οριόλ, κινείται δικαστικά η ΠΑΕ Άρης

Με σχετική επιστολή που έφτασε στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης, η FIFA ενημέρωσε πως επιδικάζει το ποσό των 750.000 ευρώ για χρέος της παλιάς ΠΑΕ στον Οριόλ Λοθάνο.

Πρόκειται για ένα θέμα το οποίο γνώριζαν στην ΠΑΕ, είναι ελεγχόμενο ως έναν βαθμό και αποτελεί ακόμα μία περίπτωση πρώην παίκτη στην οποία μπορεί να δοθεί λύση μέσω του μνημονίου συνεργασίας Κυβέρνησης-FIFA-UEFA για το ελληνικό ποδόσφαιρο, στο οποίο μνημόνιο αναμένεται να ενταχθεί και ο Άρης.

O κιτρινόμαυρος σύλλογος επειδή ήταν ενήμερος είχε συμπεριλάβει και την περίπτωση του Οριόλ στον φάκελο που απέστειλε στην κυβέρνηση.

Οι κ.κ. Γεραπετρίτης και Δημητριάδης, όπως είναι γνωστό, ενημέρωσαν με την σειρά τους την FIFA, με επιστολή τους, τόσο για τον Ισπανό όσο και για εκείνους που αναμένεται να ακολουθήσουν. Περιπτώσεις που αναμένεται να συμπεριληφθούν στο μνημόνιο που θα υπογραφεί ανάμεσα στην κυβέρνηση και στην Παγκόσμια Ομοσπονδία, μέσα στον Ιούνιο με βάση τα όσα έχουν ειπωθεί από επίσημα χείλη.

Να σημειωθεί πως ο Ισπανός αμυντικός αγωνίστηκε στον Άρη τη σεζόν 2010-11, έχοντας μόλις 8 συμμετοχές και ένα γκολ, έχοντας υπογράψει τότε τριετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές 300.000 ευρώ.

To Top