ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Επιθεώρηση τύπου… Δελφινάριο! Ο Άρης ζήτησε αλλαγή ώρας, αλλά ο ΕΣΑΚΕ άλλαξε αδιάφορο ματς!

Ένα από τα μεγαλύτερα έπη του ΕΣΑΚΕ. Αντί να αλλάξει ώρα το παιχνίδι Απόλλων  Πατρών – Αρης που παίζει ρόλο και στην 6δα και στη σωτηρία, άλλαξε το μοναδικό αδιάφορο ματς, Ολυμπιακός – Κολοσσός, και το πήγε στις 17:00!

Τόσο ο Αρης όσο και ο Ηρακλής ζήτησαν αλλαγή της ώρας του αγώνα της Πάτρας, αλλά ο ΕΣΑΚΕ άλλαξε το Ολυμπιακός – Κολοσσός,

Κα πέραν των άλλων υποχρεώνει την αποστολή των κιτρινόμαυρων να γυρίσει στις 5-6 το πρωί από την Πάτρα χωρίς λόγο!

Όπως αποθεώνεται κι ένας άλλος προγραμματισμός: Η ΕΡΤ που θέλει να πουλήσει το “προϊόν” της βάζει το Απόλλων – Άρης “πάνω” στο ματς της χρονιάς για τον ποδοσφαιρικό Άρη και τον “τελικό” με την ΑΕΚ.

Ο ΕΣΑΚΕ δείτε λοιπόν πώς ανακοίνωσε τις εξής αλλαγές στο πρόγραμμα της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Stoiximan Basket League:

– Η συνάντηση Ολυμπιακός – Κολοσσός H Hotels θα πραγματοποιηθεί στο Σ.Ε.Φ το Σάββατο14/5/22 με ώρα έναρξης στις 17:00 (αντί στις 20.00) και θα μεταδοθεί live τηλεοπτικά απότο ΕΡΤ SPORTS 4 ERT FLIX, αντί για την ΕΡΤ-3 που είχε αρχικά ανακοινωθεί.

– Η αναμέτρηση Απόλλωνας Πάτρας Oscar – ΑΡΗΣ  θα γίνει στο Κ.Γ Απόλλωνα Πάτρας το Σάββατο 14/5/22 με ώρα έναρξης στις 20:00 και θα μεταδοθεί live τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3, αντί για το SPORTS ERT FLIX που είχε ανακοινωθεί αρχικά.

To Top