Επική ανατροπή της Ντόρτμουντ και πρόκριση στους “τέσσερις”! (video)

Με δυο γκολ στις καθυστερήσεις η Ντόρτμουντ πήρε μια απίστευτη πρόκριση στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Μετέτρεψε το εις βάρος της 1-2 σε 3-2 επί της Μάλαγα και με αυτή την επική ανατροπή πήρε το εισιτήριο στους “τέσσερις” τις κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης στην Ευρώπη. 

Η Μάλαγα άνοιξε το σκορ με τον Χοακίν στο 25’. Ο Λεβαντόφσκι ισοφάρισε στο 40’ για τους γηπεδούχους Ο Ελισέου στο 82’ ωστόσο έβαλε ξανά τους Ισπανούς σε θέση πρόκρισης. Κάπου εκεί όλα άλλαξαν… Ο Ρόις σκόραρε στο 91’ ισοφαρίζοντας σε 2-2 και ο Σαντάνα ολοκλήρωσε το θαύμα δύο λεπτά αργότερα. Η Μπορούσια πέρασε στην επόμενη φάση, ήταν σαφώς ανώτερη στα δύο παιχνίδια και πλέον… ετοιμάζεται να γράψει ιστορία.


Borussia Dortmund-Malaga 3-2 Highlights All Goals από marcoxxx46

Στον άλλον προημιτελικό, η Ρεάλ Μαδρίτης προκρίθηκε στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ παρά την ήττα με 3-2 στην έδρα της Γαλατασαράι, αφού το 3-0 του πρώτου ματς ήταν εκ των πραγμάτων δύσκολο να ανατραπεί. Ο Κριστιάνο με γκολ στο 8’ έκανε την «βασίλισσα» να… χαλαρώσει και οι Τούρκοι, παρότι έκαναν φιλότιμη προσπάθεια και το γύρισαν το παιχνίδι προηγούμενοι 3-1 στο 72’, δεν έκαναν άλλη ευκαιρία μετά. Και ο πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης, Ρονάλντο, έβαλε ακόμη ένα και έστειλε την ομάδα του στα ημιτελικά.

To Top