Επική ομιλία Μπερλουσκόνι: «Θέλω να κατακτήσουμε το σκουντέτο με τη Μόντσα του χρόνου»!

Στην παρθενική της παρουσία στα μεγάλα σαλόνια του ιταλικού ποδοσφαίρου, η Μόντσα, έχει κερδίσει τις εντυπώσεις, πραγματοποιώντας πολύ καλή παρουσία στη φετινή Serie A, ούσα στην ενδέκατη θέση του βαθμολογικού πίνακα μετά το πέρας 20 αγωνιστικών.

Ο πρόεδρος του συλλόγου, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, αποκάλυψε μέσω ομιλίας του στην ομάδα, τα μεγαλεπήβολα πλάνα του για το μέλλον του συλλόγου, αναφέροντας μεταξύ άλλων, πως στόχος είναι η κατάκτηση του Σκουντέτο την επόμενη ή τη μεθεπόμενη σεζόν!

«Κάνουμε σπουδαία δουλεία. Αν ο Παλλαντίνο είχε έρθει νωρίτερα θα βρισκόμασταν στην πέμπτη θέση, μαζί με τη Μίλαν. Στη Μόντσα πιστεύουμε πραγματικά. Θέλουμε να κερδίσουμε το Σκουντέτο, την επόμενη ή τη μεθεπόμενη χρονιά!

Με τη Μόντσα αγοράσαμε νέους παίκτες, φτιάξαμε το γήπεδο με κόστος 25 εκατ. ευρώ. Τώρα τα πάντα έχουν αλλάξει. Έρχονται πάνω από 10.0000 κόσμος να δουν τη Μόντσα. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι καιόσοι πιστεύουν σε αυτό παλεύουν όλα τα εμπόδια και όσοι πιστεύουν σε αυτό κερδίζουν», ανέφερε χαρακτηριστικά.

To Top