Επικοινωνία Ηλιάδη-Στεφανίδη, “ανοιχτή γραμμή” με τους δικηγόρους! Τι είπε ο Ηλιάδης στο PRESSARIS

Το PRESSARIS επικοινώνησε για το θέμα της ΕΕΑ άμεσα με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Άρης Δημήτρη Ηλιάδη, ο οποίος έδειξε φανερά ενοχλημένος από τον τρόπο και το χρονικό σημείο που φαίνεται να προκύπτει ζήτημα, ειδικά σε μια στιγμή που ο ίδιος είχε λάβει όλες τις νομικές διαβεβαιώσεις κι εγγυήσεις ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την παρουσία του στο δ.σ. της ομάδας.

“Μιλάω με τους νομικούς για να δούμε περί τίνος πρόκειται, δεν μπορούμε να πούμε τίποτα περισσότερο αυτή τη στιγμή. Σίγουρα νιώθω έκπληξη για το θέμα. Nομίζω ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα” αρκέστηκε να μας πει από την Αθήνα, όπου βρίσκεται, όταν του ζητήσαμε διευκρινήσεις για το κατά πόσο υφίσταται το ζήτημα.

Την ίδια ώρα, πρέπει να σημειωθεί ότι ο πρόεδρος της ΚΜΑ Πάνος Στεφανίδης επικοινώνησε με τον πρόεδρο της ΠΑΕ προκειμένου να δοθούν διευκρινήσεις στο θέμα κι εφόσον προκύψει κι επίσημα ζήτημα από την ΕΕΑ, να βρεθεί ο τρόπος αντιμετώπισής του. Επίσημα, πάντως, αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κανένα έγγραφο ή ειδοποίηση στην ΠΑΕ Άρης.

Θεωρητικά, πάντα, αυτή τη στιγμή η αίσθηση που υπάρχει στους κίτρινους είναι ότι με τους κατάλληλους νομικούς χειρισμούς θα βρεθεί ο τρόπος αυτός και δεν θα υπάρξει πρόβλημα για τον σύλλογο.

Θα σας ενημερώσουμε για οποιαδήποτε εξέλιξη…

To Top