ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Επικοινωνία Καρυπίδη-Μάντζιου, στήριξη στον Έλληνα τεχνικό και επίσπευση των μεταγραφών

Η επόμενη μέρα του σκληρού αποκλεισμού του Άρη από την Λαμία ήταν σίγουρα μια από τις πιο δύσκολες ημέρες των τελευταίων χρόνων και η διαχείριση της κρίσης μια ιδιαίτερα λεπτή διαδικασία. Χωρίς υπερβολή, ο Άρης βρίσκεται στην πιο δυσχερή θέση επί εποχής Καρυπίδη, στην μεγάλη κατηγορία, σε μια κατάσταση απόλυτης πίεσης και εσωστρέφειας.

Η σημερινή μέρα έδωσε την δυνατότητα να πέσουν οι τόνοι, τη στιγμή που όπως έχουμε επισημάνει η “καυτή πατάτα” των αποφάσεων είναι ξεκάθαρα στα χέρια του Θόδωρου Καρυπίδη. Ο ίδιος πρώτος οφείλει να αναγνωρίσει και να διορθώσει τα λάθη του και να βρει τον τρόπο για να αποδράσει από αυτήν την νοσηρή κατάσταση η ομάδα. Να βρει το “φάρμακο” στην ασθένεια που έχει απλωθεί στο “κορμί” του Άρη.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ είχε σήμερα επικοινωνία με τον Άκη Μάντζιο προκειμένου να έχει μια εικόνα, με -όσο είναι δυνατόν αυτό- πιο καθαρό μυαλό. Αυτό που ξεκαθαρίστηκε σήμερα είναι η στήριξη του στο πρόσωπο του Έλληνα προπονητή, καθώς θεωρεί ότι οι ευθύνες του για τον αποκλεισμό της ομάδας στο Κύπελλο φτάνουν μέχρι ενός σημείου, τη στιγμή που έγιναν χθες απίστευτα πράγματα στην Λαμία: απώλεια δυο των πέναλτι, λάθη βασικών παικτών, πολλές χαμένες κραυγαλέες ευκαιρίες.

Μέσα από τη συζήτηση που έγινε τονίστηκε και η απόφαση για επίσπευση των μεταγραφών. Αυτή τη στιγμή αναμένεται η επικύρωση των συμφωνιών με τους Σαντέ Σίλβα, Μάρβιν Πίρσμαν για την μετακόμισή τους στο Κλεάνθης Βικελίδης καθώς και η  ενίσχυση της ομάδας με φορ και μεσοεπιθετικό. Άλλωστε δεν υπάρχουν και τα χρονικά περιθώρια, καθώς η προθεσμία εκπνέει την ερχόμενη Δευτέρα 31/1.

To Top