ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Επικυρώθηκε η συνεργασία του Άρη με τον ΓΑΣ Έδεσσας

Είναι γνωστό εδώ και λίγες ημέρες ότι η ΚΑΕ Άρης και ο ΓΑΣ Έδεσσας προχώρησαν σε μία συνεργασία, που αφορά στις ακαδημίες τους των τμημάτων τους, με σκοπό την παροχή τεχνογνωσίας, από πλευράς των “κίτρινων” και την ανταλλαγή ιδεών πάνω σε διάφορα θέματα.

Ολοι μιλάνε για στοίχημα αξίας, γνωρίζουν άραγε τι είναι αυτό; Το foxbet.gr σου επεξηγεί στον πλήρως επεξηγηματικό οδηγό του το τι ακριβώς σημαίνει ο όρος value bet, που χρησιμοποιείται, πότε ένα στοίχημα είναι value και άλλα πολλά.

Μάλιστα, η συνεργασία αυτή επικυρώθηκε και με την κυριακάτικη φιλική αναμέτρηση ανάμεσα στο παιδικό τμήμα του Άρη και την ανδρική ομάδα του ΓΑΣ Έδεσσας, όπου οι “κίτρινοι” πήραν τη νίκη με 69-61.

Στο ημίχρονο της αναμέτρηση ο εκπρόσωπος της ΚΑΕ Άρης, κ. Μάνος Χάλαρης και ο Γραμματέας του ΓΑΣ κ. Κώστας Καφετζής, ανακοίνωσαν την  έναρξη της συνεργασίας των δύο συλλόγων.

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο κ. Καφετζής αφού καλωσόρισε την αποστολή του Άρη στην Έδεσσα, ανέφερε ότι «αυτή η κίνηση εντάσσεται στην νέα προσπάθεια που κάνει ο ΓΑΣ Έδεσσας για να βελτιώσει ακόμη περισσότερο της δομές του (προπονητικές-οργανωτικές), με μεταφορά τεχνογνωσίας, από μια από τις καλύτερες Ακαδημίες μπάσκετ της χώρας, ώστε να προσφέρει ακόμη καλύτερες υπηρεσίες στους αθλητές της και τις οικογένειες τους». Τέλος ευχαρίστησε  τον εκπρόσωπο της ΚΑΕ Άρης κ. Μάνο Χάλαρη καθώς και τον προπονητή της παιδικής ομάδας του Άρη κ. Τσάικο ευχόμενος « αυτή η συνεργασία να είναι εποικοδομητική και για τους δύο συλλόγους».

Ο κ. Χάλαρης στον δικό του χαιρετισμό, ευχαρίστησε τον ΓΑΣ Έδεσσας για την πρόσκληση και την φιλοξενία, γνωστοποιώντας την βούληση της ΚΑΕ Άρης « να παρέχει τεχνογνωσία και ανταλλαγή ιδεών για διάφορα θέματα, καθώς πρόθεση του Άρη είναι να στηρίξει ομάδες της περιφέρειας όπως ο ΓΑΣ Έδεσσας». Επίσης προσκάλεσε την Ακαδημία του ΓΑΣ Έδεσσας για φιλικά παιχνίδια στο Nick Galis Hall (Αλεξάνδρειο Μέλαθρο).

Πηγή: tsiotras.blogspot.com

To Top