ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Επικυρώθηκε η συνεργασία του Άρη με το Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης

Γεγονός αποτελεί η συνεργασία του Άρη με το Ιατρικό Διαβαλκανικό κέντρο Θεσσαλονίκης. Όπως είχαμε επισημάνει σε παλαιότερο ρεπορτάζ, οι συζητήσεις είχαν ξεκινήσει τον Οκτώβριο και σήμερα ανακοινώθηκε και επίσημα η συνεργασία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου:

“O ΑΡΗΣ επιβεβαιώνοντας την αταλάντευτη προσήλωση στο στόχο της άμεσης επανόδου στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου, στην οποία και ανήκει, κάνει και τα απαραίτητα βήματα κορυφής.

Στον βηματισμό αυτό εντάσσεται και η συμφωνία της Διοίκησης του Ποδοσφαιρικού Τμήματος του ΑΡΗ με την κορυφαία ιατρική μονάδα της χώρας, το γνωστότατο στην Ελλάδα και στο εξωτερικό Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο για πλήρη ιατρική στήριξη τόσο των ομάδων του ΑΡΗ σε όλα επίπεδα (πρώτη ομάδα και Ακαδημίες) όσο και των φιλάθλων που στηρίζουν έμπρακτα την ιστορική μας ομάδα.

Στο πλαίσιο αυτό το Ποδοσφαιρικό Τμήμα του ΑΡΗ ευχαριστεί την οικογένεια Αποστολόπουλου για τη θετική προσέγγιση και τη στήριξη στην προσπάθεια της ομάδας μας και ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με το Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο, που θα αποτελέσει τον Επίσημο Ιατρικό Υποστηρικτή του ΑΡΗ για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο (2015-2016).

Την ιατρική φροντίδα των ποδοσφαιριστών, των στελεχών του Ποδοσφαιρικού Τμήματος, καθώς και των μελών των Ακαδημιών του ΑΣ ΑΡΗ αναλαμβάνει η κορυφαία ιατρική ομάδα του Ιατρικού Διαβαλκανικού Κέντρου στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του, οι οποίες αποτελούν κόσμημα όχι μόνο για τη Θεσσαλονίκη, αλλά και για την Ελλάδα στον ιατρικό τομέα.

Στο πλαίσιο  αυτής της συνεργασίας, πέραν των μελών των ομάδων του ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα και οι κάτοχοι των πακέτων εισιτηρίων του Ποδοσφαιρικού Τμήματος για την τρέχουσα σεζόν θα έχουν πρόσβαση σε μια σειρά ειδικών προνομίων στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο, όπως:

* Aπεριόριστες ιατρικές επισκέψεις στους εφημερεύοντες ιατρούς των εξωτερικών ιατρείων 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο έναντι συμβολικού αντιτίμου 25 ευρώ

* Έκπτωση 15% στις επισκέψεις στα Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία σε όλες τις ειδικότητες (Δευτέρα – Παρασκευή με τηλεφωνικό ραντεβού)

* Έκπτωση 30% στις Διαγνωστικές Εξετάσεις στα εξωτερικά ιατρεία

* Δωρεάν χρήση της Υπηρεσίας των ασθενοφόρων (EMS) σε περίπτωση έκτακτης εισαγωγής στα Νοσοκομεία του Ομίλου

* Έκπτωση 12% στα έξοδα νοσηλείας (εξαιρουμένων φαρμάκων, υλικών και αμοιβών ιατρών) σε περίπτωση που δεν καλύπτονται 100% από ασφαλιστική εταιρεία. Επιπλέον, για τα έξοδα νοσηλείας, µπορεί να γίνει χρήση ΕΟΠΥΥ

* Προνομιακές τιμές σε check-up για άνδρες, γυναίκες και παιδιά (Basic-Premium-Παιδιατρικό)

Η προσπάθεια της Διοίκησης του Ποδοσφαιρικού Τμήματος του ΑΡΗ για την στήριξη της ευρύτερης οικογένειας του ιστορικού μας Συλλόγου θα συνεχισθεί και θα επεκταθεί με στόχο την ενότητα και την συμπαράσταση σε έναν άξονα δράσης που θα έχει ως κανόνα το… «Όλοι για έναν και ένας για όλους στην οικογένεια του ΑΡΗ»”.

To Top