Επικός Παπασταθόπουλος: «Εγώ με Fiat και ο Ομπαμεγιάνγκ με Ferrari και Porsche»

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος αναφέρθηκε στην πρώτη του γνωριμία με τον Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ. 

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Σωκράτης Παπασταθόπουλος και Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ έκαναν καλή παρέα στη Ντόρτμουντ και τώρα έσμιξαν ξανά στην Άρσεναλ. Ο Έλληνας στόπερ περιέγραψε πώς γνωρίστηκε με τον Γκαμπονέζο φορ, αλλά και τις διαφορές στα γούστα τους για τα αυτοκίνητα.

«Γίναμε φίλοι πολύ γρήγορα, γιατί πήγαμε την ίδια χρονιά στην ομάδα και μιλούσε και εκείνος ιταλικά. Την πρώτη χρονιά, επειδή κανείς μας δεν μιλούσε γερμανικά, ήταν πιο εύκολο να επικοινωνήσουμε. Εγώ έφτασα στην προπόνηση με ένα Fiat 500 και είδα τον Όμπα με μια Ferrari ή μια Porsche. Είναι φυσιολογικό για έναν παίκτη που του αρέσουν τα αυτοκίνητα αυτά, όπως ο Όμπα. Το δικό μου αυτοκίνητο ήταν το πρώτο που είχα αγοράσει με δικά μου χρήματα. Θα το πάρω μαζί μου και στην Αγγλία. Ήταν αυτό που αγόρασα μόλις έφυγα από την Ελλάδα, όταν ήμουν 18 ή 19 ετών και είναι το μοναδικό που θα κρατήσω για πάντα», ανέφερε ο «Papa».

To Top